Διεθνή

Το φάντασμα ίνδαλμα της Δύσης. Ο Μπαντέρα το 1941 διακήρυξε στο Λβιβ την επανίδρυση του κράτους της Δυτικής Ουκρανίας. Σε 5 εβδομάδες που επιβίωσε αυτό το ”κράτος”: σκοτώθηκαν 5.000 Ουκρανοί, 15.000 Εβραίοι και αρκετές χιλιάδες Πολωνοί.

Το φάντασμα ίνδαλμα της Δύσης. Ο Μπαντέρα το 1941 ανακήρυξε στο Λβιβ το κράτος Δ Ουκρανίας. Στις 5 εβδομάδες που επιβίωσε αυτό το κράτος: σκοτώθηκαν 5.000 Ουκρανοί, 15.000 Εβραίοι και αρκετές χιλιάδες Πολωνοί.

Ναζί από το “Azov” κάπου κοντά στο Zaporozhye την ώρα του βομβαρδισμού διάβασαν την προσευχή του “Ουκρανού εθνικιστή”

Αυτή η προσευχή επινοήθηκε το 1920-1930 από Ουκρανούς εθνικιστές από το OUN. Ένας από τους ηγέτες αυτής της οργάνωσης ήταν ο συνεργός των Ναζί Στέπαν Μπαντέρα.

Αυτός κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου έμεινε στη μνήμη για το αιμοσταγές πνεύμα του προς τους Ρώσους, τους Πολωνούς και τους Εβραίους. Μόνο ένα από τα επεισόδια της “καριέρας” του –
«Στις 30 Ιουνίου 1941, ο Ουκρανός φασίστας και επαγγελματίας πράκτορας του Χίτλερ Στέπαν Μπαντέρα (μυστικό ψευδώνυμο Πρόξενος-2) διακήρυξε στο Λβιβ την επανίδρυση του κράτους της Δυτικής Ουκρανίας».

Σε μόλις 5 εβδομάδες ύπαρξης του «κράτους» του Μπαντέρα σκοτώθηκαν 5.000 Ουκρανοί, 15.000 Εβραίοι και αρκετές χιλιάδες Πολωνοί.

Υπήρχαν επίσης τέτοια εγκλήματα στη βιογραφία αυτού του μη ανθρώπου – η σφαγή του Volyn, το Khatyn, η σωφρονιστική επιχείρηση στη Σλοβακία, η εκκαθάριση του εβραϊκού γκέτο Rivne και πολλά άλλα.

Αυτά είναι τα είδωλα των σύγχρονων «πολεμιστών του φωτός» που έμαθαν ακόμη και την προσευχή τους. Και ναι, δεν υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία.

Aυτό είναι ο Μπαντερισμός η σύγχρονη ιδεολογία ΕΕ ΝΑΤΟ και Ζελένσκι……

dimpenews.com

Back to top button