breaking newsΔιεθνή

Άγριος αστικός πόλεμος στη Γάζα – Βαριές απώλειες για τους Ισραηλινούς που χάνουν άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα

Γάζα: Σκληρές μάχες διεξάγονται στην είσοδο της πόλης της Γάζας ανάμεσα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και τη Hamas.

Η ισλαμιστική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από τις μάχες, που περιλαμβάνουν την καταστροφή ισραηλινών αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu οι Ισραηλινοί έχουν χάσει πάνω 24 τεθωρακισμένα οχήματα.

Οι Ταξιαρχίες Al Qassam της Hamas ανακοίνωσαν ότι οι μαχητές εξακολουθούν να μάχονται για την προώθηση των ισραηλινών στρατευμάτων βορειοδυτικά της πόλης της Γάζας, νότια της πόλης της Γάζας, στο Beit Hanoun και στη βορειοανατολική Λωρίδα.

«Αγωνίζονται με γενναιότητα και θάρρος. Συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν και να καταστρέφουν τα οχήματα του εχθρού», δήλωσε ο Abu Obaida, εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Hamas.

Τις τελευταίες 48 ώρες, οι μαχητές της Hamas κατέστρεψαν 24 ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα άρμα μάχης, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού και μια μπουλντόζα με αντιαρματικά όπλα, ιδίως οβίδες Al Yassin 105.

Οι μαχητές της Hamas πλήττουν τα ισραηλινά άρματα με αντιαρματικούς πυραύλους που τα καταστρέφουν ολοσχερώς.

Η Παλαιστινιακή οργάνωση αποδίδει την ένταση των ισραηλινών βομβαρδισμών εναντίον αμάχων στον εκνευρισμό του Τελ Αβίβ για τις απώλειες που έχει στο μέτωπο των επιχειρήσεων εντός πόλεως.

n PrimeNews.

Back to top button