breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

+18 Χιλή η Αυστραλία. Χούντα υγειονομική…. Στρατοκρατία!!! ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ….ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.. ΒΙΝΤΕΟ

Η παγκόσμια πολιτική εκτροπή με υγειονομικό πρόσχημα κουφώνεται στην Αυστραλία. Εικόνες που θυμίζουν έντονα Χιλή του Πινοσέτ. Πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες περιπολούν στις μεγάλες πόλεις. Αύρες με κομάντο περιφέρονται στους αυτοκινητόδρομους. Με το δάκτυλο στην σκανδάλη και εξ επαφής αποσπάσματα εφόδου τάγματα θανάτου απειλούν διαδηλωτές..Συλλήψεις μανάδων με παιδιά στην αγκαλιά.. Έριξαν στο ψαχνό κατά διαδηλωτών…Τρομοκρατία και καταστολή. Σκηνές απύθμενης αστυνομικής βίας. Στρατοκρατία…Μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε μια ολόκληρη πόλη οι αστυνομικοί επιδίδονται σε πρωτοφανείς βιαιότητες κατά πολιτών και δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης ούτε μιας φωτογραφίας γιατί έχουν μπλοκάρει τις επικοινωνίες….Το χρονικό ενός κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που κατέληξε σε στρατοκρατία. Μυριάδες αστυνομικοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί παντού.Μαρτυρική πόλη η Μελβούρνη… Πυροβολούν από πίσω άοπλους διαδηλωτές μέσα στα πάρκα…Ακούγεται κροτάλισμα πυροβολισμών εντός πόλεων…

Το αίμα κυλάει έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αθώων πολιτών στο όνομα της Δημόσιας Υγείας!! Ο νεαρός μηχανικός Kyle Michell στη Μελβούρνη χτυπήθηκε στο κεφάλι από σφαίρα καουτσούκ και σπαρταράει αβοήθητος κολυμπάει στο αίμα του!!!! Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!!!

Όποιος αποσυσχετίζει τον υποχρεωτικό ή καταναγκαστικό εκβιαστικό πειραματικό εμβολιασμό επί πληθυσμών με αταυτοποίητα σκευάσματα, με στρατιωτικό νόμο, με απαγόρευση κυκλοφορίας, με δυσανάλογη αστυνομική βία, με αντεργατικά μέτρα, με αναστολή ατομικών ελευθεριών και Συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, με Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα δικαίωμα στη ζωή ( να μην γίνεις ένα ακόμη θύμα μιας πολιτικής Μέγκελε ) δικαίωμα στην παιδεία, δικαίωμα στην εργασία, ψηφιακό ολοκληρωτισμό ηλεκτρονικό υπερφακέλωμα, διακρίσεις, γκετοποίηση πληθυσμών, απλά κραυγαλέα εθελοτυφλεί…Όλα είναι μια αλληλουχία στην κατεύθυνση της καθυπόταξης των λαών…

Επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού σε διάφορους τομείς τώρα και σε αστυνομικούς στο Queensland τους δόθηκε τελεσίγραφο 2 εβδομάδων αλλιώς αναστολή εργασίας.

Τη Δευτέρα, οι οικοδόμοι στη Μελβούρνη διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι αναγκάζονταν είτε να λάβουν το πειραματικό σκεύασμα είτε να χάσουν τη δουλειά τους.

Η κυβέρνηση της Victoria απάντησε κλείνοντας βίαια όλα τα εργοτάξια στις μητροπολιτικές και τοπικές κυβερνητικές περιοχές.

Οι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους για δεύτερη μέρα για να διαμαρτυρηθούν. Ενώθηκαν μαζί τους χιλιάδες άλλοι ντόπιοι, οι οποίοι έχουν βαρεθεί να ζουν σε μια πόλη που μοιάζει όλο και περισσότερο με κάτι από το Half-Life 2.

dimpenews.com

Back to top button