Διεθνή

Πυρηνικός πόλεμος και πλανητική καταστροφή – ανακοινώθηκε ένα τρομερό σενάριο της σύγκρουσης στο Donbass, από Ρώσο γεωπολιτικό!

Πυρηνικός πόλεμος και πλανητική καταστροφή – ανακοινώθηκε ένα τρομερό σενάριο της σύγκρουσης στο Donbass
Ο γνωστός Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ περιέγραψε το πιο απαισιόδοξο σενάριο που σχετίζεται με τις προκλητικές ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη γραμμή επαφής.

«Το χειρότερο σενάριο του πολέμου στο Donbass. Πρέπει επίσης να μιλήσετε γι ‘αυτόν. Η πιθανότητά του, φυσικά, δεν είναι 90% ή 50%, αλλά υφίσταται. Και αυτό είναι ένα σενάριο πλήρες καταστροφών.

  1. Η APU ξεκινά επίθεση. Και πηγαίνει στο Ντόνετσκ και το Λούγκανσκ. Οι στρατοί του DPR και του LPR υποχωρούν. Απώλειες αμάχων.
  2. Η Ρωσία παρέχει υποστήριξη στο DPR και το LPR.
  3. Ο ουκρανικός στρατός υποχωρεί.
  4. Στην Ουκρανία, γενική κινητοποίηση. Ξεκινά το μαζικό βομβαρδισμό των πόλεων Donbass ως εκδίκηση από μακρινές θέσεις.
  5. Η Ρωσία απευθύνει έκκληση στη Δύση με πρόταση να σταματήσει το Κίεβο. Αντί να ασκεί πίεση στο Κίεβο, η Δύση οδηγεί μια αντι-ρωσική υστερία και περιλαμβάνει πλήρως κυρώσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Πολωνία και η Βρετανία στέλνουν στρατεύματα στη δυτική Ουκρανία και το Κίεβο.
  6. Η Ρωσία, προκειμένου να σώσει τον πληθυσμό του Ντονμπάς από την καταστροφή, περικυκλώνει τον ουκρανικό στρατό έξω από το Ντονμπάς με επιθέσεις από βόρεια και νότια.
  7. Ανακύπτει το ερώτημα σχετικά με την τύχη του Ουκρανικού στρατού που περιβάλλεται. Ορίζεται από την υπεροχή του αέρα. Η Ρωσία κυριαρχεί εκεί.
  8. Το ΝΑΤΟ σε σύνοδο κορυφής έκτακτης ανάγκης δηλώνει ότι έκλεισε τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας. Αεροπορική άμυνα της Πολωνίας από το έδαφος της Ουκρανίας και αεροπορική άμυνα των Ηνωμένων Πολιτειών από αμερικανικά πλοία που επιτίθενται σε ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη.
  9. Σε απάντηση, τα ρωσικά αεροσκάφη επιτέθηκαν στην αεροπορική άμυνα της Πολωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλοίο των ΗΠΑ βυθίζεται.
  10. Σε απάντηση, οι ΗΠΑ επιτίθενται στα ρωσικά πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα και τη Σεβαστούπολη.
  11. Το ΝΑΤΟ κηρύσσει περιορισμένο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας.
  12. Οι εχθροπραξίες διεξάγονται.
  13. Με την πάροδο του χρόνου, η ηττημένη πλευρά θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα.
  14. Θα υπάρξει ανταλλαγή τακτικών πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Ουκρανίας.
  15. Οι επιχειρήσεις μάχης εκτείνονται πέρα ​​από τα σύνορα της Ουκρανίας.
  16. Δεν θέλω να γράψω το σενάριο περαιτέρω. Είναι όμως σαφές ότι ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας πυρηνικής καταστροφής.

Οι πολιτικοί του κόσμου πρέπει να σταματήσουν αυτό το καταστροφικό σενάριο. Τώρα αυτό είναι εύκολο να γίνει – η Ουκρανία πρέπει απλώς να σταματήσει να πυροβολεί και να επιστρέψει στην εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ.

Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να ωθούν την Ουκρανία σε πόλεμο και να σταματήσουν να προκαλούν τη Ρωσία. Η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να κατηγορεί τη Ρωσία και τελικά να κατηγορήσει τον επιτιθέμενο – το καθεστώς του Κιέβου και τα γεράκια. “

dimpenews.com

Back to top button