breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κ.Αρβανίτης: «Οι αψέκαστοι κυβερνητικοί και «ειδικοί» αποδέχτηκαν αυτά που λέγαμε οι ΨΕΚ – Τα εμβόλια δεν ωφελούν»

«Τεστ της πλάκας τα rapid test»

 O Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπ. Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης με ανάρτησή του στο Facebook (στην οποία συμπεριλαμβάνει και σχετικό δημοσίευμα του pronews.gr) σχολιάζοντας τις πρόσφατες τραγελαφικές εξελίξεις για την προωθούμενη τέταρτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 λέει χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μείνει τίποτα που να έχουν πει οι  «ΨΕΚ» που να μην παραδεχτούν τελικά οι… ΑΨΕΚ», δηλαδή ότι πλέον οι ανεμβολίαστοι και οι γιατροί που ήταν της άποψης ότι τα εμβόλια που παρασκευάστηκαν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού είναι αναποτελεσματικά και μη ασφαλή, δικαιώθηκαν.

Πλέον όσα έλεγαν και λοιδορήθηκαν για αυτό (ή απειλήθηκαν ακόμα και με ποινικές διώξεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων), τα αποδέχονται και τα αναφέρουν οι πλέον φανατικοί υποστηρικτές των εμβολιασμών, δηλαδή κυβερνητικά στελέχη και η Επιτροπή των «Ειδικών».

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ “ΨΕΚ”
ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ… ΑΨΕΚ.
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
ΕΝΟΧΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ….
Όταν έλεγα ότι αυτά τα ύποπτα σκευάσματα δεν κάνουν τίποτα στην Ομικρον, τα καλοταϊσμένα ντόμπερμαν του FB μου χυμούσαν, ότι δήθεν γράφω “ψευδείς ειδήσεις”.
Τώρα, που μετά από τεράστια και πολύ ύποπτη καθυστέρηση, αναγκάζεται να το ομολογήσει και ο “εξωτερικός συνεργάτης” τους, τι έχουν να πουν; Μήπως θα φιλοτιμηθούν να ζητήσουν συγγνώμη από όσους διασύρανε;
Θυμίζω ότι και τον Φεβρουάριο του 2022, ο Μαγιορκίνης ομολόγησε άλλον ένα ισχυρισμό των “ψεκ”. Οτι τείχος ανοσίας με αυτά τα σκευάσματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
Το μόνο που απομένει ακόμη να αναγκαστεί να ομολογήσει η πλευρά της ψευτο-επιστήμης (ή επιστήμη της…χορδής), είναι η ομολογία ότι και ΟΛΑ τα τεστ ΔΕΝ είναι διαγνωστικά και άρα “κρούσματα” είναι ΜΟΝΟ οι νοσούντες και όχι όσοι βγήκαν θετικοί σε ένα τεστ της πλάκας, που θετικοποιείται με ότι νά ‘ναι.
______________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Όλα τα παραπάνω, όλες οι ως τώρα ομολογίες δηλαδή, αφορούν ΜΟΝΟ στην υποτιθέμενη ωφέλεια των σκευασμάτων…
Ούτε λέξη ακόμη για το ΚΟΣΤΟΣ σε ανθρώπινες ζωές, που έχει πληρώσει ο πληθυσμός, για αυτό το δήθεν όφελος, που ποτέ του δεν είδε!
Αυτό μάλλον δεν θα το ομολογήσουν ποτέ, γιατί εμπεριέχει βαριές ποινικές ευθύνες.
Αυτό μόνο τα δικαστήρια θα τους το καρφώσουν στο κεφάλι, σαν στέμμα…

 

pronews

Back to top button