Διεθνή

Μεντβέντεφ ανοίγει χαρτιά μυστικών υπηρεσιών και τρελαίνει τη Δύση: το 2023 εμφύλιος στις ΗΠΑ, κατάρρευση ΕΕ, αναβίωση Δ΄Ράιχ, πόλεμος Γαλλίας-Γερμανίας και η ”δημοκρατία Κιέβου” ως πριγκιπάτο του Μονακό!

Ο Dmitri Medvedev προκαλεί πανικό στα επιτελεία προπαγάνδας του ΝΑΤΟ. Επικοινώνησε κάποιες προβλέψεις για το 2023 χωρίς να δηλώσει την πηγή είναι μυστικές υπηρεσίες είναι οι στάρετς της ρώσικης γης ή ουκρανικής ή είναι η ανάγκη του να σαρκάσει να περιγελάσει και καλά κάνει τους κοσμοκράτορες. Νοστράδαμο τον ανεβάζουν Νοστράδαμο τον κατεβάζουν αλλά ο Δημήτρης δεν παίρνει πίσω τις ρουκέτες για τη νέα χρονιά. Να μην τους τρομάζουν όσα ανακοινώθηκαν αλλά πολύ περισσότερο όσα δεν ειπώθηκαν:

H Aγγλία θα επιστρέψει στην ΕΕ. Τέλος Brexit.

H ΕΕ θα καταρρεύσει .. η αποδόμηση ήδη άρχισε. (προφητεία Αγ Γέροντα Παισίου ότι θα διαλυθεί η ΕΕ..)

Η Πολωνία και η Ουγγαρία θα καταλάβουν δυτικές περιοχές της θνησιγενούς πλέον Ουκρανίας.

Το Δ΄Ράιχ θα δημιουργηθεί και θα συμπεριλάβει εδάφη της Γερμανίας, Πολωνίας, κράτη της Βαλτικής, Τσεχία, Σλοβακία και την ”Δημοκρατία του Κιέβου” το εναπομείναν ”πριγκιπάτο του Μονακό”..

Θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της Γαλλίας και του Δ΄Ράιχ..

Η Ευρώπη θα διασπαστεί θα χωριστεί και η Πολωνία θα κατακερματιστεί.

Η Βόρεια Ιρλανδία θα αποσχισθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εμφύλιος πόλεμος θα ξεσπάσει στις ΗΠΑ και η Καλιφόρνια και το Τέξας θα γίνουν κράτη ανεξάρτητα.

Nίκη του επιχειρηματία Έλον Μασκ στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Συντριβή του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Το ευρώ και το δολάριο θα σταματήσουν να κυκλοφορούν ως παγκόσμια αποθεματικά νομίσματα.Αντ’ αυτών θα χρησιμοποιούνται ενεργά τα ψηφιακά νομίσματα (κρυπτονόμισμα)   Συμφωνεί εδώ με την προφητεία του Γέροντα Ιωνά Οδησσού ”τα ευρώ και τα δολάρια θα γίνουν άχρηστα χαρτάκια.

Mετεγκατάσταση όλων των μεγάλων χρηματιστηρίων και χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη στην Ασία, πτώση του χρηματοπιστωτικού συστήματος του Μπρέτον Γουντς, συμπεριλαμβανομένου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Eγκατάλειψη του ευρώ και του δολαρίου ως παγκόσμιων αποθεματικών νομισμάτων και την επιστροφή στον κανόνα του χρυσού…

Eν ολίγοις το μήνυμα είναι σαφές δεν θα πάμε όπως πηγαίναμε .. θ΄αλλάξει ο κόσμος ….

Bέβαια στο πρελούδιο της ανάρτησης ο Μεντβέντεβ προειδοποιεί ότι μιλάει μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι ότι ακολουθεί είναι κάπως φουτουριστικό έως ουτοπικό ” στην παραμονή Πρωτοχρονιάς ο καθένας κάνει προβλέψεις. Πολλοί κάνουν φουτουριστικές υποθέσεις σαν να ανταγωνίζονται να ξεχωρίσουν στις πιο άγριες​​και μάλιστα στις πιο παράλογες . Εδώ η δική μας ταπεινή συμβολή.Να τι θα συμβεί το 2023”

To Medvedev τον χαρακτηρίζει γενικά.. μια σαλότητα…

Όταν γελάς δείχνεις τα δόντια σου στον αντίπαλο….ο Μεντβέντεβ ξέρει καλά να κάνει χρήση αυτής της αρχής..

dimpenews.com

Back to top button