Διεθνή

Ραβίνος με μεγάλη επιρροή στο Ισραήλ: Η Ευρώπη πρέπει να πληρώσει το αίμα των Εβραίων μ’ έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Οι ραβίνοι λένε ότι με την άφιξη του Μεσσία (Αντίχριστος), θα υπάρξουν πόλεμοι που θα κάνουν να καταρρεύσει η Ευρώπη…. Τρίτος Παγκόσμιος. Όλοι αυτοί οι γκοΐμ/ μη Εβραίοι θα τιμωρηθούν. Πριν αναδυθεί ένας νέος κόσμος, ο παλιός πρέπει να καταστραφεί BINTEO

Κήρυγμα μίσους… Δημοφιλής ραβίνος με μεγάλη αναγνωσιμότητα στο Ισραήλ: ”Η Ευρώπη πρέπει να πληρώσει το αίμα των Εβραίων μ έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο” Ο Eliyahu Kin, ένας από τους Σιωνιστές ραβίνους με μεγάλη επιρροή στο Ισραήλ, δηλώνει: «Οι ραβίνοι μας λένε ότι με την άφιξη του Mashi’a/ Μεσσία (Αντίχριστος), θα υπάρξουν πόλεμοι που θα κάνουν να καταρρεύσει η Ευρώπη. Όλοι αυτοί οι γκοΐμ/ μη Εβραίοι θα τιμωρηθούν. Πριν αναδυθεί ένας νέος κόσμος, ο παλιός πρέπει να καταστραφεί»

Πιο αναλυτικά ο ραβίνος δήλωσε: ένας από τους τρόπους να προκαλέσεις την κατάρρευση ενός έθνους είναι να προκαλέσεις την κατάρρευση της οικονομίας του. Ένας άλλος είναι να το κάνεις να μπει σε πόλεμο. Ένα έθνος μπορεί να χάσει τη δόξα του λόγω ενός πολέμου. Αυτό συνέβη στο παρελθόν. Οι Βαβυλώνιοι, οι Πέρσες , οι Ρωμαίοι δεν καταστράφηκαν κάποτε γιατί η Ρώμη διαιρέθηκε σε πολλές χώρες. Ποιός έχει άδικο σήμερα; H Eυρώπη και οι ΗΠΑ. Οι ραβίνοι μας λένε ότι πριν τον ερχομό του Μεσσία θα γίνουν πολλοί πόλεμοι κι ότι αυτοί οι πόλεμοι θα τελειώσουν με την κατάρρευση της Εδώμ (Ρώμης). όχι μόνο η οικονομία θα είναι ερείπια αλλά πολυάριθμα πρόσωπα θα χάσουν τη ζωή τους σε αυτό τον πόλεμο. Και εσείς ξέρετε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα συγκρίνεται σε τίποτα με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα γίνει πιο αργά. Και όλοι οι goyims (μη Εβραίοι)-στα σύγχρονα εβραϊκά και γίντις, το goy είναι ένας όρος για έναν εθνικό, έναν μη Εβραίο-που επέφεραν τόσο κακό τόση δυστυχία και πόνο στον εβραϊκό λαό θα τιμωρηθούν. Κάθε τετραγωνικό εκατοστό της Ευρώπης είναι εμποτισμένο από εβραϊκό αίμα. Δεν συμπαθώ επομένως αυτούς που ζουν στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή ….. Πριν δομηθεί ένας νέος κόσμος ο παλιός πρέπει να καταστραφεί.

Το κήρυγμα ενός ραβίνου κήρυγμα μίσους …όχι για Γάζα αλλά τώρα και για Ευρώπη.

Ραβίνος Eliyahu Kin:

▪Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα σηματοδοτήσει την αρχή της λύτρωσης.’
▪ «Ο λόγος για αυτούς τους πολέμους είναι ότι ο Θεός έχει έναν ημιτελή λογαριασμό με οποιονδήποτε δεν είναι Εβραίος».
▪ «Ο Θεός θα εκδικηθεί. Όλοι οι μη Εβραίοι και όσοι προκαλούν βάσανα στους Εβραίους θα τιμωρηθούν ».

” όταν ήρθαν να πάρουν τους Παλαιστίνιους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν Παλαιστίνιος.

Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει
………………………………………………………………………..
Γιά σένα που νομίζεις…
Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου.

dimpenews.com

Back to top button