breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Είναι ο πανικός του Covid χειρότερος από την ίδια την ασθένεια”;

 

Dr Bhakdi: Το εμβόλιο Covid δεν είναι απλώς αχρείαστο αλλά υπερβολικά επικίνδυνο Είναι ο πανικός του Covid χειρότερος από την ίδια την ασθένεια;-Κανένας λοιμωξιολόγος δεν έχει ψήφο στην Κυβερνητική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

 

 

Νωρίτερα φέτος, ένα βιβλίο με τον τίτλο «Κορώνα, Ψεύτικος Συναγερμός;»  («CORONA, FALSE ALARM?») εκτοξεύτηκε στη Γερμανία και έγινε αμέσως «best seller». Αυτό θέτει το απλό ερώτημα: «Είναι ο πανικός του Covid χειρότερος από την ίδια την ασθένεια;»

Ο αμφιλεγόμενος συγγραφέας (ένας εκ των δύο) αυτού του βιβλίου, το οποίο αναφέρεται σε δεδομένα και αριθμούς, είναι ο βραβευμένος ερευνητής μικροβιολόγος Dr Sucharit Bhakdi.

Δημοσιογράφος: Γιατρέ, ευχαριστώ που ξυπνήσατε νωρίς για όλους μας, για να μας πείτε για το lockdown, τις κοινωνικές αποστάσεις. Ποια πολιτική ήταν κατ’ εσάς η πιο τραυματική για τον κόσμο και δεν συνάδει με την επιστήμη;
-Dr Bhakdi: Ο εμβολιασμός των ανθρώπων.
– ΔημοσιογράφοςΘα θίξουμε και το θέμα των εμβολίων, θα πάμε σ’ αυτό σε μια στιγμή, αλλά ας εστιάσουμε λίγο στις κοινωνικές αποστάσεις και τις μάσκες. Ποιο απ’ αυτά τα δύο, κατά τη δική σας έρευνα, ήταν το πιο άτοπο;
Dr Bhakdi: Αμφότερα.
– Δημοσιογράφος: Κανένα από τα δύο δεν στηρίζεται από την επιστήμη;
-Dr Bhakdi: Μηδέν επιστήμη.
– Δημοσιογράφος:Τότε γιατί τα προωθούν αυτά; Εννοώ δείχνουν άτομα που βήχουν με ή χωρίς μάσκες… Είναι τρομακτικό. 
-Dr Bhakdi: Είναι κάτι για το οποίο εμείς, και εννοώ εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ορθώνονται και κάνουν έκκληση σε όλους: «Παρακαλώ, καθίστε κάτω και σκεφτείτε γι’  αυτό, διαβάστε γι’ αυτό και μετά αποφασίστε. Μην πιστεύετε πράγματα που σας λένε άλλοι άνθρωποι. Σκεφτείτε μόνοι σας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.»Γι’ αυτό το λόγο γράψαμε αυτό το βιβλίο. Διότι όλα τα επιχειρήματα που σας υποδεικνύουν τι να κάνετε είναι απολύτως ανοησίες. Όλα αυτά τίθενται στο βιβλίο. Δεν υπάρχει ερώτηση που παραμένει αναπάντητη. Αρκεί να διαβάσετε και να σκεφτείτε. 
– Δημοσιογράφος: Γιατρέ, για το θέμα του εμβολίου, απόψε ο Anthony Fauci, σε αυτό το κανάλι, είπε ότι το 75% των Αμερικανών θα πρέπει να εμβολιαστούν για να υπάρξει αυτό που ονομάζουν «ανοσία της αγέλης». Το δέχεστε αυτό;
Dr Bhakdi: Απόλυτες ανοησίες! Ξέρω ότι ο Δρ Fauci είναι ονομαστός ανοσολόγος, ιατρικός επιστήμων, αλλά αυτό που λέει πρέπει να είναι λάθος. Αυτό επίσης το έχουμε εξηγήσει διεξοδικά στο βιβλίο. Και κάποιος που τα λέει αυτά δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τη βάση της ανοσολογίας. Και αυτό με εκπλήττει πάρα-πάρα πολύ για κάποιον με τη θέση του δρα Fauci. Θα τολμούσα να αντιπαρατεθώ μαζί του, οπουδήποτε στον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό μέσα σε δύο λεπτά.
– Δημοσιογράφος: Πιστεύετε ότι το εμβόλιο για τον Covid δεν είναι απαραίτητο;

 -Dr Bhakdi: Θεωρώ ότι είναι υπερβολικά επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συμπορευτείτε με αυτές τις γραμμές, θα καταστραφείτε.  (Το εμβόλιο) είναι τόσο-τόσο αχρείαστο!

seferou.blogspot.com

Κανένας λοιμωξιολόγος δεν έχει ψήφο στην Κυβερνητική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Μόνο ο Σωτήρης Τσιόδρας παρίσταται στις συνεδριάσεις, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου! Δείτε την «Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου» , αρ. 23 της 18/06/2020 – ΦΕΚ 125/Α/28-6-2020

Σημειώστε τα ονόματα όλων των μελών της επιτροπής που αποφασίζει για τη ζωή μας χωρίς να είναι ειδικοί. Κανένας απ’ αυτούς δεν είναι λοιμωξιολόγος, ιολόγος, πνευμονολόγος, εντατικολόγος ή επιδημιολόγος. ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

————————

Άρθρο 1

Σύσταση

Συστήνεται Κυβερνητική Επιτροπή Συντονισμού και Παρακολούθησης της Κυβερνητικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 (εφεξής: «η Επιτροπή»).

Άρθρο 2

Συγκρότηση

Η Επιτροπή συγκροτείται και αποτελείται από:

α) Τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, (Στέλιος Πέτσας) αρμόδιο για θέματα συντονισμού του κυβερνητικού έργου, ως Συντονιστή,

β) Τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη (Λευτέρης Οικονόμου), αρμόδιο για θέματα πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων,

γ) Τον Υφυπουργό Υγείας (Βασίλης Κοντοζαμάνης),

δ) τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας (Ιωάννης Κωτσιόπουλος),

ε) τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Πρόληψης και Εθελοντισμού του Υπουργείου Υγείας (Παναγιώτης Πρεζεράκος), 

στ) Τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών της Προεδρίας της Κυβέρνησης (Θανάσης Κοντογεώργης),

 ζ) Τον Πρόεδρο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας – Ε.Κ.Α.Π.Υ. (Μάριος Θεμιστοκλέους),

η) Τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (Σ.Ο.Ε.) στο Υπουργείο Οικονομικών (Μιχάλης Αργυρού), 

θ) Τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας -Ε.Ο.Δ.Υ. – (Παναγιώτης Αρκουμανέας), ως μέλη.

Στην Επιτροπή συμμετέχει επίσης, χωρίς δικαίωμα ψήφου, ο Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Συμπέρασμα: Όσοι λοιμωξιολόγοι ξημεροβραδιάζονται στα κανάλι και τρομοκρατούν έως θανάτου το λαό, ακούγονται ως «χαλκός ηχών και σκύβαλον αλαλάζον»! Ούτε ο φίλος του Μητσοτάκη, Σωτήρης Τσιόδρας, δεν έχει δικαίωμα ψήφου. Ας μην κοροϊδεύει, λοιπόν, τον κόσμο ο Πρωθυπουργός ότι δήθεν η κυβέρνηση ακολουθεί τις εισηγήσεις των ειδικών, διότι ψεύδεται ασυστόλως.

seferou.blogspot.com

 

www.nikosxeiladakis.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Back to top button