breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μεγάλη Επαναφορά

GEWKWN : “Covid-19 – The Great Reset” ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε (Οκτώβριος 2020) μια λεγόμενη Λευκή Βίβλο, με τίτλο « Επαναφορά του μέλλοντος της ατζέντας εργασίας – σε έναν κόσμο μετά τον Covid », είναι ένα σχέδιο για τη μέτρηση των αντιδράσεων των ανθρώπων. …….Αυτό υπόσχεται ένα μέλλον τρομακτικό σε περίπου 80% του πληθυσμού..……Το χρονικό πλαίσιο είναι δέκα χρόνια , έως το 2030 – η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2021 – 2030 πρέπει να εφαρμοστεί.

οι κύριοι στόχοι της Μεγάλης Επαναφοράς είναι να αναλάβει τον παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό έλεγχο εγκαθιστώντας ένα μαρξιστικό ολοκληρωτικό καθεστώς και κατ ‘επέκταση τη Νέα Παγκόσμια Τάξη …. ένα τέτοιο καθεστώς θα καταργούσε την προσωπική ιδιοκτησία και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας, θα έστελνε τον στρατό σε πόλεις…..

θα επέβαλλε υποχρεωτικό εμβολιασμό και θα δημιουργούσε στρατόπεδα απομόνωσης για άτομα που αντιστέκονται.

The Great Reset, Προγραμματισμένα μέτρα ως απάντηση στο COVID-19:

-Επιτάχυνση των ψηφιοποιημένων διαδικασιών εργασίας, με αποτέλεσμα το 84% όλων των διαδικασιών εργασίας ως ψηφιακές, ή εικονικές / βιντεοδιασκεψεις.

-Περίπου το 83% των ανθρώπων θα έχει προγραμματιστεί να εργάζεται εξ αποστάσεως – δηλαδή δεν υπάρχει πλέον αλληλεπίδραση μεταξύ συναδέλφων – απόλυτη κοινωνική απόσταση, διαχωρισμός της ανθρωπότητας από την ανθρώπινη επαφή.

-Περίπου το 50% όλων των εργασιών προγραμματίζονται να αυτοματοποιηθούν – με άλλα λόγια, η ανθρώπινη είσοδος θα μειωθεί δραστικά, ακόμη και κατά την απομακρυσμένη εργασία.

πιτάχυνση της ψηφιοποίησης της αναβάθμισης / επαναπροσδιορισμού (π.χ. πάροχοι τεχνολογίας εκπαίδευσης) – το 42% της αναβάθμισης δεξιοτήτων ή της κατάρτισης για νέες δεξιότητες θα ψηφιοποιηθεί, με άλλα λόγια, χωρίς ανθρώπινη επαφή – όλα σε υπολογιστές, τεχνητή νοημοσύνη (AI), αλγόριθμοι.

Επιτάχυνση της εφαρμογής προγραμμάτων αναβάθμισης / επαναπροσδιορισμού – το 35% των δεξιοτήτων προγραμματίζεται να «επαναχρησιμοποιηθεί» – δηλ. Οι υπάρχουσες δεξιότητες προγραμματίζονται να εγκαταλειφθούν – κηρύσσονται ακατάλληλες.

Επιτάχυνση των συνεχιζόμενων οργανωτικών μετασχηματισμών (π.χ. αναδιάρθρωση) – το 34% των τρεχουσών οργανωτικών οργανώσεων σχεδιάζεται να «αναδιαρθρωθεί» – ή, με άλλα λόγια, οι υπάρχουσες οργανωτικές δομές θα κηρυχθούν παρωχημένες – για να δημιουργηθεί χώρος για νέα σύνολα οργανωτικών πλαισίων, ψηφιακες δομές που παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων.

Προσωρινή εκχώρηση εργαζομένων σε διαφορετικές εργασίες – αυτό αναμένεται να αγγίξει το 30% του εργατικού δυναμικού. Αυτό σημαίνει επίσης εντελώς διαφορετικές κλίμακες αμοιβών – πιθανότατα ασυμβίβαστοι μισθοί, που θα κάνουν τον προγραμματισμένο «γενικό βασικό μισθό» ή «βασικό εισόδημα» – έναν μισθό που σας επιτρέπει να επιβιώσετε μόλις, μια προφανή ανάγκη. – Αλλά θα σε έκανε να εξαρτάσαι απόλυτα από το σύστημα – ένα ψηφιακό σύστημα, όπου δεν έχεις κανέναν έλεγχο.

-Σε μείωση προσωρινά, το εργατικό δυναμικό – αυτό εκτιμάται ότι θα επηρεάζει το 28% του πληθυσμούΠρόκειται για ένα επιπλέον ποσοστό ανεργίας, μεταμφιεσμένο, καθώς το «προσωρινό» δεν θα επανέλθει ποτέ σε πλήρη απασχόληση.

-Μόνιμη μείωση του εργατικού δυναμικού – 13% μόνιμη μείωση του εργατικού δυναμικού.

Η Μεγάλη Επαναφορά προβλέπει επίσης, ένα πιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με το οποίο ένα προσωπικό χρέος θα «συγχωρεθεί» – έναντι της παράδοσης όλων των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων σε ένα διοικητικό όργανο ή οργανισμό

Επίσης, δεν θα πρέπει να διαφωνείτε με το σύστημα, γιατί – μέχρι τώρα ο καθένας σας έχει εμβολιαστεί με covid και νανο-τεχνολογία  – έτσι ώστε με το 5G και σύντομα να έρθει 6G, το μυαλό σας μπορεί να διαβαστεί και να επηρεαστεί.

Αυτά που διαβάσετε δεν είναι  σενάριο συνωμοσίας.  Είναι μια Λευκή Βίβλος, μια «έγκυρη έκθεση» του WEF. (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ )

Μια τέλεια μέθοδος για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, που ξεκίνησαν οι Bill Gates με τα προγράμματα εμβολιασμού που υποστηρίζονται από τον ΠΟΥ.

Η παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης είναι βάναυση και ισχυρή οι υποχρεωτικές μάσκες και η κοινωνική αποστασιοποίηση – έχουν ήδη κάνει εχθρούς, από ό, τι ήμασταν, συναδέλφους, φίλους, ακόμη και μέσα σε οικογένειες.

Αυτό ακριβώς  κατάφερε να δημιουργήσει, ρήξεις, διαιρέσεις και διαφωνίες στις κοινωνίες μας

Global Research

πηγή
πηγή

 

Να παρουν μετρα οι Κυβερνήσεις, ζηταει ο Gates, προκειμένου να καμφθεί η αντίδραση του κόσμου για τα εμβόλια….

Πολλα θα δουμε και θα ακουσουμε ακομη….

Πολλα που πριν μερικα χρονια ουτε καν περνουσαν απ το μυαλο μας…

Και τωρα…

Bill Gates, Βρετανία, G7 και 10 φαρμακοβιομηχανίες, προωθούν τα σχέδια για το παγκόσμιο εμβόλιο – Ζητούν μέτρα για να καμφθούν οι αντιδράσεις…

To σχέδιο για το παγκόσμιο εμβόλιο προωθούν οι G7, η Βρετανία, οι 10 μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του πλανήτη και ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates ιδρυτής της Microsoft.

Ταυτόχρονα ο Bill Gates ζητάει μέτρα κατά της διστακτικότητας των κοινωνιών – πολιτών να εμβολιαστούν ενώ επίσης επικρίνει και τις… «θεωρίες συνωμοσίας» που δημιουργήθηκαν με το σχέδιο Event 201.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson, που επικρίνεται για την επιβολή νέου lockdown βάσει αμφισβητούμενων δεδομένων, συναντήθηκε με τον δισεκατομμυριούχο Bill Gates για να συζητήσει την εφαρμογή ενός παγκόσμιου προγράμματος «ασφάλειας της υγείας» χρησιμοποιώντας τη βρετανική προεδρία των G7 για να επιταχύνει τη διαδικασία αναφέρει το Summit News.

Ο Boris Johnson συναντήθηκε με τον Bill Gates αλλά ΚΑΙ μαζί με τους Διευθύνοντες Συμβούλους δέκα από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου για να προωθήσουν τα σχέδια για τη διάθεση του εμβολίου για κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι όλες οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν ζητήσει νομική προστασία για την διάθεση του εμβολίου για τον κορωνοιό, δηλαδή έχουν ζητήσει προστασία από τα κράτη στην περίπτωση που υπάρξουν παρενέργειες και οι πολίτες καταφύγουν σε αγωγές ζητώντας εκατομμύρια από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Τόσο μεγάλη είναι η αξιοπιστία των εμβολίων.

Κάθε Διευθύνων Σύμβουλος αυτών των 10 διεθνών φαρμακοβιομηχανιών συμφώνησε να δεσμευτεί να παρέχει «δίκαιη» πρόσβαση σε όλο τον κόσμο στο εμβόλιο όταν είναι έτοιμο.

Ο Boris Johnson ανέφερε ότι η ευκαιρία που δίνει η Προεδρία της ομάδας G7 το 2021 για την Βρετανία θα επιτρέψει στην Βρετανία να ηγηθεί ενός παγκόσμιου σχεδίου υγείας που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates σε συνεργασία με το Wellcome Trust.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ BILL GATES ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2020

Ο Boris Johnson χαιρέτισε την προσπάθεια ως «νέα εποχή συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων» εστίασε στην «ετοιμότητα για πανδημία», προσθέτοντας ότι θα είναι μια «πραγματικά παγκόσμια προσπάθεια».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είπε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα έπρεπε να είχαν λάβει υπόψη τις “προειδοποιήσεις του Bill Gates” πριν από χρόνια, και τώρα πρέπει να συνεργαστούν με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates για να αποτρέψουν «να ξανασυμβεί ξανά μια πανδημία».

Ο Bill Gates ζητάει μέτρα από τις κυβερνήσεις για να καμφθεί η αντίδραση των κοινωνιών απέναντι στα εμβόλια

Ο Bill Gates σημείωσε ότι «ο κόσμος χρειάζεται μια ολοκληρωμένη στρατηγική, μια νέα προσέγγιση στη χρηματοδότηση και παραγωγή δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων, δοκιμών και φαρμάκων και ένα δίκτυο παρακολούθησης για να αποτραπούν οι νέες απειλές»

«Είμαστε τυχεροί που ο πρωθυπουργός Boris Johnson έχει επινοήσει ένα έξυπνο σχέδιο για να κάνει ακριβώς αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ίδρυμά μας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την κυβέρνησή του και άλλους για να γίνει αυτό το σχέδιο πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Bill Gates.

Για την Βρετανία έχει χαρακτηριστεί ως «η μεγαλύτερη εφοδιαστική προσπάθεια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Ο Bill Gates είχε προηγουμένως δηλώσει ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό έως ότου «πολλοί άνθρωποι» πάρουν ένα δεύτερο «εξαιρετικά αποτελεσματικό» εμβόλιο κορωνοϊού που θα μπορούσε απαιτήσει χρόνια.

Πρόσφατα ο Gates προέβλεψε ότι ένα «σενάριο καλύτερης περίπτωσης» για την επιστροφή στην κανονικότητα θα ήταν το τέλος του 2021 και υπό τον όρο ότι τα εμβόλια θα επιτύχουν.

Πρότεινε επίσης ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να αναζητήσουν τρόπους «μείωσης της διστακτικότητας των κοινωνιών απέναντι στα εμβόλια» αλλά και απέναντι στις «θεωρίες συνωμοσίας» κατά των εμβολίων.

πηγη 

www.nikosxeiladakis.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Back to top button