breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο κόσμος φουντάρει από τα μπαλκόνια, η Δημόσια Ψυχική Υγεία ενδιαφέρει τους lockdown-ιστές;;

 

”Τα άγχη και οι καταθλίψεις έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, η αϋπνία και οι εφιάλτες, η διάθεση εξαντλείται. Αλλά πρέπει να ανεχτείτε κάτι επιπλέον” αναφέρει ο Ισπανός συγγραφέας Javier Marías στην elpais 20/12/20…Ο κόσμος φουντάρει, η Δημόσια Ψυχική Υγεία ενδιαφέρει τους lockdown-ιστές, τους ολιγάρχες ανθρωπιστές και τις ”αντίπαλες ελίτ”;;;;;

Το αστυνομικό δελτίο σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες είναι πλήρες από αυτόχειρες στην Ελλάδα. Λουτράκι, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Κρήτη κ.α .Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, 36χρονος γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής έβαλε τέλος στη ζωή του.Το πρωί των Χριστουγέννων, Παρασκευή (25/12), μια 63χρονη γυναίκα επίσης αυτοκτόνησε στην περιοχή του Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη πέφτοντας από την πολυκατοικία.

Και άλλες 2 αυτοκτονίες σύνολο 3 σε λίγα 24ωρα στη Θεσαλονίκη.Δύο αυτοκτονίες σε λίγα 24ωρα μόνο στην Καλαμαριά. Χθες νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε πέφτοντας από πολυκατοικία στην πλατεία Ύδρας στην Καλαμαριά ενώ την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, σημειώθηκε κι άλλη αυτοκτονία, στην περιοχή του Βότση στην Καλαμαριά. 33χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και σκοτώθηκε.Ενώ απόπειρα 25χρονου άνδρα για πτώση χθες στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη που είναι κρανίου τόπος Χριστουγεννιάτικα που στοχοποίησε ως γεννέτειρα του νέου Αλβέρτου (Σβάιτσερ) το παγκόσμιο και ντόπιο σαθρό κατεστημένο.Το πείραμα πληθυσμού συνεχίζεται…

Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες σε αυτούς που δημιούργησαν στρατόπεδα συγκέντρωσης πληθυσμού το 2021 και για να ξεπλυθούν ρίξαν έναν Εβραίο τον Αλβέρτο (Σβάιτσερ) το Νεότερο τον Κτηνίατρο μπροστά ακριβώς γιατί έφτιαξαν Νταχάου με τον ίδιο τρόπο που βάζουν μαύρους σε κορυφαίες θέσεις παγκόσμιων οργανισμών π.χ παλιότερα τον Κόφι Ανάν ΓΓ στον ΟΗΕ και τώρα τον Γενικό Διευθυντή του Π.Ο.Υ. τον  Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus από την Αιθιοπία , αλλά και τον Ομπάμα ως α΄αμερικανό μαύρο Πρόεδρο και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για να ξεπλένονται για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττουν.

Είναι η α΄φορά που το παγκόσμιο κατεστημένο χρησιμοποιεί έναν Ιουδαίο ως υπεράνω πάσης υποψίας λόγω Ολοκαυτώματος κανονικά ως μαύρο ως προπέτασμα καπνού για να δικαιολογήσει τον παγκόσμιο Οργοελιανοκαφκικό ολοκληρωτισμό το παγκόσμιο στρατόπεδο συγκέντρωσης..

Την εξολόθρευση της ζωής, γιατί ζωή είναι η οικονομία ο πολιτισμός η θρησκεία η εργασία η δημιουργικότητα η εκπαίδευση η κοινωνική διεπαφή η ελευθερία, η κινητικότητα η συνάθροιση η κοινότητα η κοινωνία το παιχνίδι ο έρωτας η ανάσα η ζωή όταν δεν αυτοχειριάζεται..

Ασθένειες θα υπάρχουν πάντα αυτό δεν δικαιολογεί τα ψυχολογικά πειράματα επί πληθυσμού σε παγκόσμια κλίμακα, ούτε την στέρηση ελευθερίας τον κατ΄οίκον περιορισμό την επιβολή ποινών επί πληθυσμών την ποινικοποίηση της καθημερινότητας , την απαγόρευση της ελεύθερης ανάσας την ασφυξία ότι έκαναν οι ναζιστές με τ΄”απολυμαντικά” αέρια.

73rd WHA Address by Dr Tedros A. Ghebreyesus, Director-General - PAHO/WHO | Pan American Health Organization

Στοιχεία παγκόσμιας μελέτης δείχνουν διπλάσια ή και τριπλάσια αύξηση των επιπέδων στρες, μοναξιάς και θυμού στην Ελλάδα συγκριτικά με άλλες χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Τα στοιχεία για την ψυχική επιβάρυνση των Ελλήνων- και μάλιστα με ιδιαίτερα άσχημη πρόγνωση και δείκτες, τα 2/3 των συμπολιτών μας υποφέρουν σοβαρά από στρες- προκύπτουν από τα προκαταρκτικά αποτελέσματα 30 χωρών, της Παγκόσμιας Μελέτης Υγείας και Λειτουργικότητας σε Περιόδους Μεταδοτικών Λοιμώξεων (Μελέτη COH-FIT), στην οποία έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής 108.000 άτομα από όλο τον κόσμο. Είναι μια μεγάλη, διεθνής μελέτη για τον γενικό πληθυσμό όλων των χωρών που πλήττονται από την πανδημία του ιού SARS – CoV-2  .Αναφορικά με την Ελλάδα, η αύξηση της ψυχικής επιδείνωσης, παρατηρήθηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες των ενηλίκων που μελετήθηκαν…

Αλλά και άλλες περιοχές της χώρας πλήττονται από αυτοχειρία”Σοκ προκαλεί ο αριθμός των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια του 2020.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το cretapost, από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 25 Δεκεμβρίου 35 άτομα έβαλαν τέλος στη ζωή του, ανάμεσά τους αρκετοι ηλικιωμένοι αλλά και ένα 14χρονο κορίτσι.”Τραγωδία στην Κρήτη: Βρήκε την αδελφή της κρεμασμένη

«Κατάρα» στο Αχιλλοπούλειο Βόλου με αυτοκτονίες γιατρών! Νευροχειρουργός φούνταρε από τον 5ο όροφο!

Αλλά και 64χρονος επιχειρηματίας του Βόλου, βρέθηκε απαγχονισµένος µέσα στην καφετέριά
του
 ενώ στην τελευταία ανάρτησή του στο facebook είχε καταγγείλει: « τα τραγικά και ελλιπή µέτρα που παίρνουν µε δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες”……

Το ότι η επιδείνωση της ψυχικής υγείας οφείλεται σε καταστάσεις μαζικού ακούσιου εγκλεισμού της ανθρωπότητας αυτό είναι αυταπόδεικτο ωστόσο ο Marion Leboyer, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Paris Est-Créteil, αναφέρει ότι αύξηση κατά 30% κινδύνων νέων κρουσμάτων κατάθλιψης και 20% νέων διαταραχών άγχους σύμφωνα με μελέτες. “Οι ψυχιατρικές συνέπειες του Covid είναι εδώ (…) και εγγράφονται μακροπρόθεσμα”, επιμένει.

“Το τρίτο ψυχιατρικό κύμα είναι εδώ”, προειδοποιούν σε ανακοινωθέν 4 διακεκριμένοι ψυχίατροι Rachel Bocher, Serge Hefez, Marion Leboyer, Marie-Rose Moro, και η φιλόσοφος και ψυχαναλύτρια Cynthia Fleury. Πρέπει ν’αντιδράσουμε και ν’ αντιδράσουμε γρήγορα, λένε. O Ψυχίατρος Serge Hefez προειδοποιεί ότι το  “20% του πληθυσμού αρχίζει να πηγαίνει στα ψυχιατρεία”. Στην Ελλάδα που έχουμε πολύ πιο σκληρό και πολύ πιο παρατεταμένο εθνικό lockdown πόσοι θα πάνε;;;;

Όσο για το ηλεκτρονικό παιδομάζωμα και γενικά τις συνέπειες της υγειονομική πολιτικής σε παιδιά μαθητές ‘Μια πλειάδα Γάλλων Ψυχολόγων,Παιδοψυχιάτρων, Ψυχαναλυτών καταγγέλει: η παιδική ηλικία χρησιμοποιείται ως ένα πειραματικό πεδίο θεσμικών τεχνικών χειραγώγησης. Κλινική μελέτη:Τραυματικές επιπτώσεις της τρέχουσας υγειονομικής πολιτικής στα παιδιά…”

Στην Ιαπωνία σε 1 μήνα υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι από αυτοκτονίες παρά από Covid όλο το 2020. Για να μην γίνουμε Ιαπωνία…..

dimpenews.com

Back to top button