breaking newsκοινωνία

Ένα εκατομμύριο Έλληνες δεν έχουν ούτε πενηντάρικο!

Τραγικά τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν ότι η κοινωνία έχει καταρρεύσει, μαζί και η ψυχολογία των ανθρώπων. Την ώρα που το χρέος προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία ανέρχεται πλέον σε 144 δις δραχμές, υπάρχουν 903.917 συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν ούτε 50 € για να πληρώσουν!

 

Όπως πολύ χαρακτηριστικά περιγράφει ο Μάκης Κουρής στο σημερινό Παρόν, τι χροιά έχουμε αποδείξεων για το πως ζει ο Έλληνας, πως τα βγάζει πέρα το μαγαζί, η επιχείρηση είτε μικρή ήταν μεγάλη, όταν υπάρχουν οι αμείλικτοι αριθμοί που δεν μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έχουν την σφραγίδα του υπουργείου οικονομικών και των ασφαλιστικών ταμείων. Και αποκαλύπτουν ότι σχεδόν 1 εκατομμύριο φορολογούμενοι δεν είναι σε θέση να πληρώσουν ούτε 50 € που χρωστάνε στην εφορία. Και μην επιχειρήσει κανείς να το αμφισβητήσει να πει, «μα καλά δεν έχουν ούτε 50 € να δώσουν;».

Ε ναι λοιπόν, αυτό συμβαίνει!

Και κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει.

Οι Έλληνες βουλιάζουν στην φτώχεια. Και ένας φτωχός λαός γίνεται άμεσα εκβιαζόμενος για να παραδώσει τα πάντα στον εχθρό. Και αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο.

Γιατί πέραν από τα χρέη σε οποιαδήποτε εφορία και ασφαλιστικό ταμείο, προέχει το χρέος προς την πατρίδα.

Που υποχρεούμαστε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές τουλάχιστον όση ακριβώς την παραλάβαμε.

olympia.

Back to top button