breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

”Από μια παρανοϊκή πανδημία σε μια λογική συνδημία”…

”Από μια παρανοϊκή πανδημία σε μια λογική συνδημία” είναι το κείμενο που δημοσιεύει ο Michel Rosenzweig από τις Βρυξέλλες. Σπούδασε Ιστορία της Φιλοσοφίας στο ULB και είναι και ψυχαναλυτής.Εργάστηκε στον τομέα των Ψυχότροπων Ουσιών δημοσίευσε πολλά άρθρα και βιβλία.

Ένα από αυτά είναι: Drogues et civilisations, une alliance ancestrale,( De Boeck Université, Paris Bruxelles, 2008.) Στην αρχή απαριθμεί τους διαφωνούντες Καθηγητές Ιατρικής που έπεσαν θύματα διοικητικών κυρώσεων και δικαστικών διώξεων, βασανισμού κι απειλών θανάτου από το Καθεστώς του Ολοκληρωτισμού που έχει σκεπάσει την Ευρώπη…Αναφέρει τους Pr. Péronne, Pr. Fourtillon, Pr. Raoult, Pr. Laurent Toubiana και το Βέλγο Dr. Pascal Sacré.. Και στη συνέχεια προσθέτει:

το παιχνίδι τελείωσε και τίποτα δεν πάει καλά, δεν θα βγούμε από αυτήν τη δυστοπία που έχει αναστατώσει σίγουρα τους κοινωνικούς κανόνες και την πολιτική της ζωής μας….αστυνομικοί μετατράπηκαν σε βοηθοί υγειονομικής αστυνομίας ένα τυραννικό τεχνο-υγειονομικό καθεστώς που βασιλεύει με το φόβο,την καταστολή και ακόμη και από έναν κάποιο υγιεινίστικο τρόμο, ένα ανθυγιεινό και ασφυκτικό κλίμα βασιλεύει στα τέλη του έτους στη Γαλλία όπως στο Βέλγιο, χωρίς κανείς να μπορεί να δει το τέλος του του τούνελ.

Πληροφοριοδότες και μπιστικόσκυλα σε κάθε γωνιά του δρόμου για να σας υπενθυμίσουν την Υγειονομική Τάξη,(σσ. μεταφέρει ζοφερή εικόνα για Βρυξέλλες) ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, αποτρεπτικά πρόστιμα με αστρονομικά ποσά που πέφτουν σαν αρχαίες πληγές σε παραβάτες, oι ατομικές ελευθερίες συρρικνώθηκαν στις “ουσιώδεις” βιολογικές λειτουργίες από τις δημόσιες αρχές που έχουν διολισθήσει σε μια αδίστακτη ολοκληρωτική ”λογική”, επειδή η κατάσταση είναι σοβαρή όπως μας αναμασούν , δικαιολογώντας τον εαυτό τους που εφαρμόζουν περιοριστικά και καταναγκαστικά μέτρα όλο και περισσότερο στο όνομα της υγείας μας και επομένως εν ονόματι του καλού μας.
Και αυτή η συλλογική υστερία των εμβολίων που τώρα έρχεται να προστεθεί στις θανατοφοβικές παραληρηματικές αιχμηρές ριπές και στην συλλογική ιοφοβική ψύχωση…..

Errare humanum est, perseverare diabolicum. ο να σφάλεις είναι ανθρώπινο το να εμμένεις στο σφάλμα σου είναι διαβολικό)

Η υγειινίστικη ιοκρατική covidie, αυτό το άθλιο, άδικο και κατά τη γνώμη μου εντελώς αδικαιολόγητο υγειονομικό καθεστώς είναι και πολύ πιο επιζήμιο από τον ιό αυτό καθ΄εαυτό,έχει καταλάβει ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς καμία αντιπολίτευση και με τη συνενοχή όλων: πολιτικής , ακαδημαϊκής, πανεπιστημιακής, διοικητικής τάξης, κοινωνίας πολιτών, ενώσεων, ιδρυμάτων, συνδικάτων κ.λπ ….….
Όλοι συνεργοί ενεργοί ή παθητικοί σε μια γενικευμένη σιωπή εκτός από κάποιες μεμονωμένες φωνές διαφωνούντων που οι αρχές προσπαθούν ν’ αποσιωπήσουν όταν μιλούν λίγο πολύ δυνατά.

Ο ιός κέρδισε.

Όχι γιατί σκότωσε μαζικά, καθόλουάλλωστε είναι πολύ λίγο αποτελεσματικός με όρους ADM (Arme de Destruction Massive Όπλου Μαζικής Καταστροφής), κέρδισε γιατί δυνάμεις που θα χαρακτήριζα σκοτεινές κατάσχεσαν αυτό το σκέλος του RNA για την επίτευξη δεδηλωμένων δημοσίως και με σαφήνεια στόχων :

τη διολίσθηση αυτού του πλανήτη σε μια νέα εποχή που θα δούμε τη γενίκευση αυτού που ονομάζεται ψηφιακή ταυτότητα και τις αποχρώσεις της, μια νέα οικονομία υποστηριζόμενη από τα robots και την πληροφορική και που δεν θα χρειάζεται πλέον εργατικά χέρια που έχουν γίνει επαχθή, πολύ ακριβά και ως εκ τούτου άχρηστα όσο και την προσαρμογή των ζωών μας στην κατοχή ενός πράσινου διαβατηρίου ασορτί με ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα το φέρεις πάνω ή εντός του σώματος και θα μας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες, μετακινήσεις, δουλειά, υγειονομικές υπηρεσίες, ψυχαγωγία κλπ…

Πρέπει αληθινά να είσαι κουφός ή τυφλός για να μην αντιλαμβάνεσαι την αμετάκλητη και αναπόφευκτη ανθρωπολογική, τεχνική και οντολογική μετάλλαξη που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας μέρα με τη μέρα.

Ωστόσο, υπάρχει μια αποδεδειγμένη διασύνδεση, που αναγνωρίζεται και αξιώνεται από τους συγγραφείς του, μεταξύ της μεγάλης ψηφιακής, τεχνο-επιστημονικής οικονομικής επαναφοράς (Great Reset of the WEF και του μέντορά του Klaus Schwab) και του συνδρόμου coronavirus…

(https://www.thelancet.com/…/PIIS0140-6736(20…/fulltext, μια συνδημία είναι η συσσώρευση τουλάχιστον δύο ασθενειών ή προβλημάτων υγείας σε έναν πληθυσμό για τον οποίο υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο επιβλαβών βιολογικών ή συμπεριφορικών διεπαφών που επιδεινώνει τις αρνητικές επιπτώσεις κάθε μιας από τις εμπλεκόμενες ασθένειες. 

(Singer M, Bulled N, Ostrach B, Mendenhall E. Syndemics and the biosocial conception of Heath. The Lancet. 2017; 389: 941–50.Στο περιοδικό «The Lancet», η πανδημία του covid παρουσιάζεται ως συνδημίαΝαι, δεν υπήρξε ποτέ «πανδημία» υπό την έννοια που η επιδημιολογική επιστήμη την αντιλαμβάνεται, αλλά πολύ περισσότερο μια συνδημία, μια συνάντηση πολλών παραγόντων που επιδεινώνουν τις επιπτώσεις ενός ιού που δεν είναι ουσιαστικά πιο επικίνδυνος από έναν άλλο αναπνευστικό ιό τύπου γρίπης, αλλά που λειτουργεί ως επιταχυντής, καταλύτης με τοξικές επιδράσεις σε ορισμένες κατηγορίες ατόμων που κινδυνεύουν για πολυπαραγοντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά αντί να καταδικάζουμε ορισμένες θεραπείες και να πιστεύουμε στη μονοφωνία της εμβολιαστικής λύσης που έκτοτε έχει αναχθεί στην τάξη του totem καθώς και στις υποτιθέμενες αρετές του επαναλαμβανόμενου lockdown.

Η διασύνδεση μεταξύ του ευρέως προγράμματος του Great Reset και της “p (l) andemie” που έχει γινόμενης “συνδημίας” υπάρχει κι επομένως , μόνο η φύση αυτού του δεσμού παραμένει αμφισβητήσιμη.Είναι οπορτουνιστικό ή δομικό; Είναι ο ιός ένας φυσικός και ευκαιριακός χειριστής ή σχεδιάστηκε σε έναν νοσηρό εγκέφαλο για να εκτελέσει τη μεγάλη επαναφορά; …

Η σκέψη για αυτό που φαίνεται αδιανόητο μου φαίνεται αναγκαιότητα, ειδικά δεδομένου ότι μια αδιανόητη άλλη τάξη έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε άλλη στιγμή. Το ερώτημα θα παραμείνει αναπάντητο για πολύ καιρό και πιθανώς για πάντααλλά αξίζει να τεθεί ορθολογικά και λογικά υπό το φως αυτής της κοινωνικοπολιτικής αναταραχής, τις συνέπειες των οποίων δεν έχουμε ακόμη μετρήσει. …

Η ψηφιακή ταυτότητα της βιοδύναμης είναι σε κίνηση και τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να τη σταματήσει. Δεν θα υπάρξει καμιά εξέγερση κανένας ξεσηκωμός καμιά επανάσταση του Co-vide στην εποχή της μεγάλης επαναφοράς (Great Reset) του πλανήτη, εκτός εάν ένας πραγματικός μαύρος κύκνος είναι εγγενώς απρόβλεπτος. από το προσωπικό του fb 18/12/20

Στο Βέλγιο η αστυνομία θα χρησιμοποιεί drones κατά την περίοδο των γιορτών προς επιτήρηση του πληθυσμού αναφορικά με την τήρηση μέτρων. Τα drones θα διαθέτουν ως και Θερμικές κάμερες αλλά και μεγάφωνο που θα προειδοποιεί για πρόστιμα.

dimpenews.com

Back to top button