breaking newsΔιεθνή

Η Γαλλία ετοιμάζεται να κλείσει τζαμιά

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανίν, δήλωσε πως θα ελεγχθούν 76 τζαμιά στην χώρα και εξ αυτών κάποια θα κλείσουν. Από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο Εμμανουέλ Μακρόν, σε τρία χρόνια έκλεισαν 43 τζαμιά.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανίν, στο λογαριασμό του στο Twitter έγραψε πώς με εντολή του κατά τις επόμενες μέρες θα ελεγχθούν 76 τζάμια και κάποια από αυτά μπορεί να κλείσουν.

Σε είδηση της εφημερίδας Le Figaro, αναφέρεται πως τα 16 από τα 76 τζαμιά στα οποία αναφέρεται ο Νταρμανίν, είναι στο Παρίσι και στον περίγυρό του. Στην είδηση αναφέρεται πως από αυτά τα τζάμια μπορεί να κλείσουν τα 18 και ότι σχετικά με τον έλεγχο που θα γίνει ο υπουργός έστειλε εγκύκλιο στους νομάρχες.

Στη Γαλλία μετά από την δολοφονία στις 16 Οκτωβρίου το δάσκαλο Σαμουέλ Παρί, αυξηθήκαν οι έφοδοι και οι πιέσεις σε συλλόγους μουσουλμάνων και σε τζαμιά.

 

Σχ. : Όταν δέχεσαι ανεξέλεγκτα πληθυσμούς στο “σπίτι σου”, δυστυχώς κάποια στιγμή φτάνεις να αντιληφθείς πως έχεις και φονιάδες μέσα σε αυτό. Και μετά τρέχεις…

Το διαβάσαμε εδώ

greekarmy

Back to top button