breaking newsΕλλάδα
Trending

Η “Νέα Κανονικότητα” ήρθε για να μείνει: Οι Πολυεθνικές υπαγορεύουν στον Πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε στρογγυλό τραπέζι, στο πλαίσιο της 31ης Ελληνικής Οικονομικής Συνόδου (Greek Economic Summit – GES) 2020, που διοργάνωσε διαδικτυακά το Αμερικανο-Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 1 – 3 Δεκεμβρίου. 

Στο στρογγυλό αυτό τραπέζι, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι του πρωθυπουργού στο YouTube, συμμετείχαν οι Albert Bourla, CEO της Pfizer, Andre Kalantzopoulos, CEO της Philip Morris, Punit Renjen, CEO της Deloit και Myron Brilliant, αντιπρόεδρος του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο Πρόεδρος του Αμ-Ελ Εμπ. Επιμελητηρίου, Νίκος Μπακατσέλος.

Η συζήτηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι CEO υπαγορεύουν στον Έλληνα πρωθυπουργό τις βασικές πτυχές της πολιτικής που πρέπει να εφαρμόσει για να είναι αρεστός στις μεγάλες, πολυεθνικές εταιρείες, ουσιαστικά, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την ολοκλήρωση της πλήρους παράδοσης της χώρας μας στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Κεντρικός άξονας της συζήτησης, η “κρίση COVID” και η νέα κανονικότητα, η οποία ήρθε για να μείνει – με ή χωρίς “πανδημία”.

 

mandataapoekso.blogspot

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Back to top button