breaking newsΔιεθνή

Νεαρή μαρτύρησε για τον Χριστό στο Πακιστάν αρνούμενη να αλλαξοπιστήσει και να παντρευτεί

 

 Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, μια 24χρονη χριστιανή πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Πακιστάν αφού αρνήθηκε πρόταση γάμου και πρόσκληση να εξισλαμιστεί από μουσουλμάνο άνδρα.

Στις 11 Νοεμβρίου, η Σόνια, κάτοικος της αποικίας Φαζάια στο Ραβαλπίντι, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε δημόσια από τον Μωάμεθ Σεχζάντ και τον Φαϊζάν, δύο μουσουλμάνους άνδρες. Η Σόνια φέρεται να αντιμετώπισε τους δύο άνδρες και να σκοτώθηκε ενώ ήταν στο δρόμο της να εργαστεί σε εργοστάσιο ενδυμάτων.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Σόνια, ο Σεχζάντ την παρενοχλούσε τους τελευταίους έξι μήνες και είχε προσπαθήσει να την αναγκάσει να έχουν μια φυσική σχέση. Η Σόνια αρνήθηκε αυτές τις προτάσεις λόγω της διαφοράς στην πίστη.

Τελικά, ο Σεχζάντ πρότεινε η Σόνια πρέπει να τον παντρευτεί και να ασπαστεί το Ισλάμ. Η μητέρα του Σεχζάντ στάλθηκε ακόμη και στο οικογενειακό σπίτι της Σόνια σε μια προσπάθεια να διαπραγματευτεί ένα γάμο. Η οικογένεια της Σόνια αρνήθηκε επίσης τον γάμο.

“Λίγες μέρες πριν από το περιστατικό, η Σόνια παρενοχλήθηκε και πάλι από τον Σεχζάντ”, δήλωσε ο Αλλάχ Ράκχα, πατέρας της Σόνια, στο International Christian Concern (ICC). “Δεδομένου ότι ήταν αφοσιωμένη Χριστιανή, δεν πρόδωσε τον Ιησού και θυσίασε τη ζωή της για την πίστη της”.

“Μας παρενοχλούν και μας πιέζουν να αποσύρουμε την υπόθεση εναντίον των ενόχων”, συνέχισε ο Ράκχα. “Ωστόσο, θέλω οι ένοχοι να προσαχθούν στη δικαιοσύνη”. Πάρα ταύτα και μολονότι έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, οι ένοχοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

 

Freepen.gr
Back to top button