breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι Γερμανοί επιχειρούν να συγκαλύψουν ότι 4 υπάλληλοι Οίκου Ευγηρίας παρουσίασαν παρενέργειες από τον εμβολιασμό

 

Οι Γερμανοί επιχειρούν να συγκαλύψουν ότι 4 υπάλληλοι Οίκου Ευγηρίας παρουσίασαν παρενέργειες από τον εμβολιασμό και νοσηλεύονται; Bild: 4 υπάλληλοι Οίκου ευγηρίας στη Γερμανία μετά τον εμβολιασμό τους νοσηλεύονται αφού παρουσίασαν συμπτώματα καθώς έλαβαν μαζί με 4 άλλους πενταπλάσια δόση εμβολίου.

 

Οκτώ εργαζόμενοι σε Οίκο Ευγηρίας στη Γερμανία κατά λάθος δέχθηκαν 5 δόσεις του εμβολίου κατά Covid-19 . Αυτοί υποφέρουν τώρα από συμπτώματα γριπώδη κι οι 4 από αυτούς εισήχθηκαν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση της κατάστασής τους αναφέρει η (BILD).

Λόγω ατομικών λαθών κατά την προετοιμασία του εμβολίου PfizerBioNTech, οκτώ υπάλληλοι σε ένα γηροκομείο στο Stralsund έλαβαν πενταπλάσια δόση του εμβολίου covid19. Oι 4 εισήχθησαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αναφέρει η Frankfurter Allgemeine.

Aρχικά μετά το περιστατικό την Κυριακή, οι επτά γυναίκες και ο ένας άντρας στάλθηκαν στο σπίτι στο σπίτι τους. Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο διοικητής της περιφέρειας Vorpommern-Rügen, Stefan Kerth (SPD), τέσσερα από τα οκτώ αυτά άτομα έχουν εισαχθεί τώρα σε νοσοκομείο για παρακολούθηση ως προληπτικό μέτρο. Εμφάνισαν συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη.

Η περιφέρεια ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την παρασκευάστρια Biontech, μεγαλύτερες δόσεις του εμβολίου στη μελέτη φάσης 1 είχαν ήδη δοκιμαστεί σε άτομα χωρίς σοβαρές συνέπειες. Δεν αναφέρθηκαν μόνιμες ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι τοπικές αντιδράσεις στο σημείο της ένεσης και τα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη εξαρτώνται από τη δόση και είναι γενικά ήπιες έως μέτριες και παροδικές.

Εκπρόσωπος της Biontech επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες. Στις δοκιμές, χορηγήθηκαν ποσότητες έως 100 μικρογραμμαρίων χωρίς σοβαρές συνέπειες. Η συνήθης δόση εμβολιασμού είναι 30 μικρογραμμάρια. Αναφέρθηκε στις λεπτομερείς πληροφορίες επί του προϊόντος της εταιρείας της. Η πρώτη πρόταση αναφέρει: “Αυτό είναι ένα φιαλίδιο πολλαπλών δόσεων, το περιεχόμενο του οποίου πρέπει να αραιωθεί πριν από τη χρήση.”

Oι Γερμανοί έχουν ένα ακόμη λόγο να συγκαλύψουν άμεσες ανεπιθύμητες ενέργειες από τον εμβολιασμό αφού η Biontech είναι γερμανική εταιρία.Kανείς δεν θα μάθει την απόλυτη αλήθεια σε αυτή την περίπτωση αν δηλ. οι εργαζόμενοι παρουσίασαν παρενέργειες από την απλή δόση ή την 5πλή όπως ισχυρίζονται και για ευνόητους λόγους οι αρχές.

 

dimpenews.com

 

Back to top button