breaking newsκοινωνία

Οργισμένοι εργαζόμενοι στην εστίαση διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Μαξίμου – Σε ανοικτό «πόλεμο» εστίαση & κυβέρνηση

 

Εκλεγμένοι εκπρόσωποι της εστίασης προσήχθησαν σήμερα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από τις δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης καθώς «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν για την εξόντωση που τους έχει επιβληθεί από κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους. 

Μάλιστα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων προανήγγειλαν κινητοποιήσεις, που αν γίνουν θα ταράξουν συθέμελα το Μαξίμου και την κυβέρνηση.

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου και πρόσθεσε:

«Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα.»

Pronews
Back to top button