breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το έγγραφο της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Για να καταστεί βέβαιον! Το έγγραφο της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για το εμβόλιο και τις παρενέργειές του!-«Βαριά σκιά» πάνω από την Ευρώπη – Το εμβόλιο ΜΟΝΟ η αρχή, video-Πρόβα «σφραγίσματος»

.

Το στοίχημα της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για τον εμβολιασμό του 70% του πληθυσμού είναι κάτι το οποίο το τονίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι κάθε λογής «ειδικοί» αλλά και οι δημοσιογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ.

Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού τις επόμενες βδομάδες θα αποτελεί πλέον γεγονός και για την Ελλάδα, η κυβέρνηση της οποίας υπερηφανεύεται εδώ και καιρό για το σχέδιο που έχει στήσει προκειμένου το σύνολο των Ελλήνων να εμβολιαστεί.

Στο πλαίσιο επομένως αυτού του γενικότερου σχεδιασμού, το φως της δημοσιότητας έχει δει τις τελευταίες ώρες ένα «έντυπο συναίνεσης», το οποίο θα υπογράφεται από όλους όσους θέλουν να εμβολιαστούν και δεν είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν προφορικά.

Οι πολίτες που θα δεχθούν να εμβολιαστούν κατά της covid-19, θα πρέπει να δώσουν την συγκατάθεσή τους, γεγονός που θα διασφαλίζει ότι έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία αλλά και για τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το επίμαχο έντυπο δημοσίευσε το iatropedia.gr και θα έχει -εκτός απροόπτου- την παρακάτω μορφή:

Η επιχείρηση «Ελευθερία», όπως ονομάστηκε ο σχεδιασμός για τον εμβολιασμό του 60%-70% των Ελλήνων, θα αρχίσει από τη στιγμή που εγκριθεί το πρώτο εμβόλιο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Θυμίζουμε πως κατά την ομιλία του χθες από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προανήγγειλε χορήγηση επαρκών δόσεων εμβολίου σε κάθε άκρη της Ελλάδας, όπου τουλάχιστον έχουν στηθεί τα 1.018 κέντρα εμβολιασμού.

Δεν αποκλείεται οι πρώτοι εμβολιασμοί να αρχίσουν και στη χώρα μας πριν παρέλθει το 2020, ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αποκάλυψε πως μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί μόλις 150.000 πολίτες.

«Βαριά σκιά» πάνω από την Ευρώπη – Το εμβόλιο ΜΟΝΟ η αρχή, video

Ταυτόχρονα για όλους…

H επαναφορά του καθολικού lockdown στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών φέρνουν πιο κοντά το εμβόλιο αλλά και την αίσθηση πως πλέον μια «βαριά σκιά» σκέπασε την Ευρώπη και δεν θα φύγει εύκολα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Γενικό, αυστηρό lockdown τίθεται σε ισχύ από σήμερα και τουλάχιστον ως την 10η Ιανουαρίου σε όλη την Γερμανία. Για δύο «πολύ σκληρούς» μήνες, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, προειδοποίησε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, τα καταστήματα λιανικής, τα οποία ήταν μέχρι τώρα ανοιχτά, αναστέλλουν την λειτουργία τους, με εξαίρεση όσα πωλούν «απολύτως απαραίτητα» είδη: φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, σημεία πώλησης εφημερίδων και παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, καταστήματα ειδών διατροφής και φροντίδας ζώων, καθώς και καταστήματα με εποχικά είδη. Από σήμερα κλείνουν επίσης κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, στούντιο τατουάζ, ενώ κλειστές παραμένουν ούτως ή άλλως από τις αρχές Νοεμβρίου οι επιχειρήσεις εστίασης, οι οποίες λειτουργούν μόνο για να παραδίδουν φαγητό σε πακέτο, οι χώροι θεάματος, πολιτισμού και αθλητισμού. Σε λειτουργία παραμένουν ιδιωτικά ιατρεία, κέντρα εργο- λόγο- και φυσιοθεραπείας και ποδολογίας.

Από σήμερα απαγορεύεται ακόμη η κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιο χώρο, μέτρο που αυτή την εποχή αφορά κυρίως το ζεστό κρασί που διατίθεται στις παραδοσιακές υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές. Εξαίρεση θα αποτελέσουν κάποιες αγορές που επέλεξαν να λειτουργήσουν με σύστημα «drive-through».

Τα σχολεία, τα οποία κανονικά θα έκλειναν την 21η ή την 23η Δεκεμβρίου, κλείνουν και αυτά.

Άλλωστε, οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν ήδη ανακοινώσει αυστηροποίηση των μέτρων στις γιορτές των Χριστουγέννων. Συναγερμός έχει σημάνει στην Ολλανδία, ενώ το ίδιο κλίμα στην Αγγλία, στην Ιταλία και στο Βέλγιο.

«ΛΥΣΗ» ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ (ΓΙΑ ΑΡΧΗ)

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής δήλωσε ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων EMA να επισπεύσει την πιθανή έγκριση του εμβολίου των Pfizer / BioNTech για την 21η Δεκεμβρίου, μπορεί να επιτρέψει τον εμβολιασμό των πρώτων Ευρωπαίων ήδη πριν από το τέλος του 2020.

Δίνουν ως «λύση» στο πρόβλημα του Lockdown, το εμβόλιο, το οποίο θα πρέπει να κάνουν όλοι, με όσους το αρνηθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα. Μετά έπονται άλλα μέτρα, τα οποία θα αλλάξουν μια για πάντα τις ζωές μας.

Coronavirus pandemic: Germany announces new lockdown restrictions

Germany: Massive queues outside shops in Berlin before stricter lockdown kicks in

ΈΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση από την φον ντερ Λάιεν – Συνωμοσιολόγοι: Πρόβα «σφραγίσματος»

Ταυτόχρονα για όλους στην Ευρώπη…

Όλες οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς την ίδια ημέρα»!

Αυτό δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει την έγκριση για το πρώτο εμβόλιο της Pfizer μια εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο, ήτοι στις 21 Δεκεμβρίου αντί για τις 29 Δεκεμβρίου, παρά το γεγονός πως υπάρχουν αντιδράσεις για την ταχεία έγκριση που έλαβε, χωρίς να ληφθούν υπόψη μελλοντικές πιθανές παρενέργειες.

Το επόμενο στάδιο, λένε συνωμοσιολόγοι, θα είναι κάποιου είδους ταυτόχρονο «σφράγισμα», το οποίο θα επιβεβαιώνει, με ασφαλέστερο τρόπο από τα λεγόμενα «COVID PASS», πως κάποιος έχει εμβολιαστεί.

«Εν τέλει, εντός μίας εβδομάδας, το πρώτο εμβόλιο θα έχει εγκριθεί, κατά συνέπεια, οι εμβολιασμοί θα μπορέσουν να ξεκινήσουν αμέσως…είναι μία τεράστια επιχείρηση», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Ας ξεκινήσουμε λοιπόν όσο το δυνατόν ταχύτερα αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού όλοι μαζί οι είκοσι επτά, με έναρξη την ίδια ημέρα», πρόσθεσε.

el.gr

Βόμβα Fauci: «Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την COVID-19»

Ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες των ΗΠΑ Δρ Anthony Fauci είπε, τη Δευτέρα, ότι υπάρχει κάτι «πολύ περίεργο» για έναν ιό που στους περισσότερους ανθρώπους δημιουργεί απλώς μια «ενόχληση» ενώ άλλους τους σκοτώνει και είναι γεγονός που πρέπει να διερευνηθεί καλύτερα.

«Δεν έχω δει ποτέ ξανά έναν ιό που στο 40% των ανθρώπων δεν έχει συμπτώματα και στον αντίποδα σε αυτούς που έχουν συμπτώματα, το 80% έχουν πολύ ήπια έως μέτρια συμπτώματα που δεν απαιτούν σημαντική ιατρική παρέμβαση. Και στη συνέχεια όλων αυτών να υπάρχει ένα 20-25% των ανθρώπων που έχουν καταστραφεί», δήλωσε ο Fauci στο Ανώτατο Αντιπρόεδρο του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS), Stephen Morrison, τη Δευτέρα.

«Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο για έναν ιό που στα περισσότερα δημιουργεί απλώς μια «ενόχληση», και άλλους τους σκοτώνει. Ακόμα δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Πρέπει να το μάθουμε», πρόσθεσε.

Dr. Anthony Fauci said there’s something ‘very strange’ about the novel coronavirus that ‘barely bothers’ most people and kills others, and needs to be better understood pic.twitter.com/11BUIRvxC2— Reuters (@Reuters) December 15, 2020

trelogiannis.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

 

Back to top button