breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

το εμβόλιο mRNA

 

 

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε αυτό:

Message by a concerned citizen

Δώσε προσοχή:

«Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας, έχω διδακτορικό στην επιστήμη των υπολογιστών, και ο συνεργάτης μου έχει διδακτορικό στη χημεία, με βάση την έρευνα στον τομέα της βιολογικής σύνθεσης των φαρμακευτικά ενεργών μορίων.

Όλοι όσοι σκέφτονται να κάνουν ή να δωροδοκηθούν για να κάνουν αυτό το εμβόλιο, με την υπόσχεση ότι οι ελευθερίες, που είχατε και τις έχετε παραδώσει, θα αποκατασταθούν,

1) Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν είναι ένα κανονικό εμβόλιο, ναι;

2) Αναγνωρίζετε ότι αυτό αλλάζει μόνιμα και μη αναστρέψιμα το DNA σας;

3) Καταλαβαίνετε πλήρως ότι αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας και δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο σε αυτόν τον πλανήτη που να ξέρει πραγματικά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

4) Γνωρίζετε απόλυτα ότι εάν κάτι πάει στραβά, δεν θα επανέλθετε και δεν μπορείτε να θεραπευτείτε;

Απλά τσεκάρω ότι γνωρίζετε αυτά που γνωρίζω. 

Επίσης, αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ο Covid είναι πραγματικός και πολύ επικίνδυνος, ρωτήστε τον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις

  • Γιατί οι Γενικοί γιατροί δεν απομονώνονται; Δεν πεθαίνουν;

  • Γιατί το προσωπικό της πρώτης γραμμής δεν απομονώνεται; Δεν πεθαίνει;

  • Γιατί οι αστυνομικοί δεν απομονώνονται; Δεν πεθαίνουν;

  • Γιατί οι στρατιώτες δεν απομονώνονται; Δεν πεθαίνουν;

  • Γιατί οι οδηγοί λεωφορείων δεν απομονώνονται; Δεν πεθαίνουν;

  • Γιατί τα περισσότερα νοσοκομεία είναι άδεια;

  • Γιατί τα κέντρα για τεστ είναι άδεια;

  • Γιατί το 96% των ατόμων που βρέθηκαν θετικοί στο τεστ είναι εκείνοι που φορούν μάσκα;

  • Γιατί αυξάνεται η βακτηριακή πνευμονία, που είναι σε έξαρση λόγω της μάσκας; Ωστόσο, αυτό αποσιωπάται.

  • Γιατί οι μεγάλοι όμιλοι μπορούν να παραμείνουν ανοιχτοί ενώ οι μικρές επιχειρήσεις του ίδιου κλάδου εκφοβίζονται για να κλείσουν;

  • Γιατί χρηματοδοτήθηκε το BBC από τον Bill Gates για να διασπείρει την προπαγάνδα του COVID;

  • Γιατί τώρα έχει επιβληθεί η μεγαλύτερη εκστρατεία λογοκρισίας;

  • Γιατί συμβαίνει ότι, ακόμη κι αν αμφισβητήσετε αυτό το αφήγημα, πιστεύετε πως η γη είναι επίπεδη και ότι υπάρχουν άνθρωποι-σαύρες;

  • Γιατί το «Great Reset» διαφημίζεται ανοιχτά, αλλά παρόλα αυτά οι άνθρωποι το αρνούνται ακόμα;

  • Γιατί στη Wuhan οι άνθρωποι έπεφταν νεκροί στους δρόμους αλλά δεν συμβαίνει πουθενά αλλού;

  • Γιατί τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χρησιμοποιούν καταστροφολόγους και ανδρείκελα για να διασπείρουν τον φόβο;

  • Γιατί η αστυνομική μας δύναμη υπέστη τεράστια στρατιωτικοποίηση;

  • Γιατί η αστυνομική βαρβαρότητα ανέβηκε στα ύψη;

  • Γιατί χρηματοδοτούνται οι ιστότοποι διερεύνησης γεγονότων από τις ίδιες ελίτ που χρηματοδοτούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για προπαγάνδα υπέρ του COVID;

  • Γιατί η Google καταχωρεί στη μαύρη λίστα καλά τεκμηριωμένη επιστήμη που διαψεύδει όλη την υπέρ του Covid «επιστήμη»;

  • Γιατί η Google καταχωρεί στη μαύρη λίστα οτιδήποτε αμφισβητεί το αφήγημα;

  • Γιατί θα χρειαστείτε ένα τεστ για να σας πουν ότι έχετε τον ιό, εάν αυτός ο ιός ήταν τόσο θανατηφόρος;

  • Γιατί τα νεκροταφεία και τα κρεματόρια δεν ξεχειλίζουν;

  • Γιατί τα νοσοκομεία δεν κατακλύζονται σε σημείο που όλα τα άλλα ακυρώνονται πλήρως;

  • Γιατί οι άνθρωποι δεν πέφτουν νεκροί όπως στη Wuhan;

  • Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή για να σας πει να απομονωθείτε;

  • Γιατί η Κίνα επέστρεψε στο «φυσιολογικό» χωρίς εμβόλιο;

  • Γιατί ο ιός Covid-19 δεν απομονώθηκε ποτέ;

«Η κόλαση στη γη κοιτάζει στον καθρέφτη και αναρωτιέται τι θα μπορούσε να είναι»..

Το επόμενο στάδιο της επιχείρησης Covid1984 είναι να διαδώσει το εμβόλιο στο κοινό.

Οι «αρχές» γνωρίζουν ότι πολλοί άνθρωποι που αποδέχονται τα μέτρα εγκλεισμού και δέχονται να φορούν μάσκες για να «προστατεύσουν το κοινό καλό» δεν έχουν διάθεση να κάνουν ένα εμβόλιο που παρασκευάστηκε βιαστικά.

Έτσι, για να τους αποθαρρύνουν, τα μέσα ενημέρωσης καταβάλλουν τώρα υπερβολική προσπάθεια να παρουσιάσουν όσους έχουν επιφυλάξεις ως «επικίνδυνους αντι-εμβολιαστές», παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι με επιφυλάξεις δεν είναι αντι-εμβολιαστές, δεν είναι κατά της επιστήμης ούτε κατά της ιατρικής ούτε κατά των φαρμάκων. Είναι απλώς αντίθετοι στο να μην έχουν επιλογή για το αν θα κάνουν αυτό το εμβόλιο ή όχι.

Με το να σταμπάρουν όλους τους διστακτικούς ή αρνητές του εμβολίου covid ως τρελούς συνωμοσιολόγους που εναντιώνονται στην επιστήμη, δημιουργούν μια διαλεκτική ΕΜΕΙΣ εναντίον Αυτών που στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια σύγκρουση, όπου εκείνοι που λένε όχι στο εμβόλιο θα κατηγορηθούν από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σηκώσουν τα μανίκια τους και να το κάνουν ότι αποτρέπουν τη χώρα να βγει από τους κυλιόμενους εγκλεισμούς και να επανέλθει «πίσω στο φυσιολογικό».

Άρθρα όπως αυτό προγραμματίζουν το μυαλό των ανθρώπων στην κοινωνία για να «επιλέξουν μια πλευρά», πράγμα το οποίο μπορεί στη συνέχεια να ξεσηκώσει τον ένα εναντίον του άλλου και μέσω της τεχνικής «διαίρει και βασίλευε» τελικά να μας ελέγχουν όλους.

Τι θα λέγατε για το σεβασμό του δικαιώματος αλλήλων να επιλέγουμε τι θα κάνουμε με το σώμα μας και να αποφασίζουμε για τον εαυτό μας εάν θα κάνουμε το εμβόλιο ή όχι αντί να επιβάλλουμε την επιλογή του ενός στον άλλο; 

Ονομάζονται «τα δικά μας σώματα» για έναν λόγο …. είμαστε κάτοχοι των σωμάτων μας. Τα σώματά μας είναι ιδιοκτησία μας και ως εκ τούτου κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα να μας πει τι πρέπει να βάλουμε μέσα ή επάνω στο σώμα μας. Όσοι ισχυρίζονται ότι έχουν αυτό το δικαίωμα λένε με λίγα λόγια ότι τους ανήκουμε και έχουν το δικαίωμα να μας ελέγχουν ενάντια στις επιθυμίες μας, και αυτό είναι… δουλεία.

Έτσι, η «Moderna» έχει βγει μ’ ένα καλύτερο εμβόλιο που είναι 95% αποτελεσματικό

Θυμάστε την πρόβλεψή μου τον Απρίλιο; Είπα ότι ανάμεσα σε εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, η Moderna θα είναι απ’ αυτές που θα φέρουν αυτό το εμβόλιο στην αγορά!! 

Πώς το ξέρουμε αυτό; 

Επειδή είναι όλα προγραμματισμένα!! Η Moderna ΠΟΤΕ δεν έφερε ένα εμβόλιο για τον άνθρωπο στην αγορά πριν.  Χρησιμοποιούν επίσης το RNA το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ σε εμβόλια στο παρελθόν και είχαν διασωθεί από την πτώχευση το 2010, περιμένοντας γι’ αυτό τον Δρα Fauci και τον Gates !! (Το έτος μπορεί να είναι λάθος, αλλά είναι κοντά)

Θα σας πω γιατί πιστεύω ότι δεν έφεραν ποτέ πριν εμβόλιο για τον άνθρωπο στην αγορά. Νομίζω επειδή ποτέ δεν το προγραμμάτισαν. Κοιτάξτε το όνομά τους «MOD e RNA» – ειδικεύονται στην τροποποίηση του DNA χρησιμοποιώντας RNA!

Περίμεναν αυτή τη στιγμή εδώ και χρόνια!!! Ήρθε η ώρα … και κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι παρενέργειες μετά από λίγα χρόνια (έχω τη δική μου άποψη για το τι θα συμβεί όταν αναμιγνύετε έναν ιό με ανθρώπινο DNA, αλλά θα το αφήσω εκεί προς το παρόν).

Απλώς ερευνήστε τα πράγματα μόνοι σας, ξεκινήστε με το ιστορικό και το στήσιμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, διότι το να γνωρίζετε ότι σας λένε ψέματα είναι το 1ο βήμα.

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για όσους δεν δέχονται αυτό το εμβόλιο, αλλά κανείς δεν πρέπει να πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο (κυριολεκτικά)».

Μείνετε ασφαλείς άνθρωποι!

Dr Wesley A Kitikonti

πηγή

Γιατί δεν εμβολιάστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά

Ο CEO της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη / Φωτογραφία: Facebook
Albert Bourla:Δεν εμβολιάστηκα γιατί δεν θέλω να πάρω τη σειρά εκείνων που το έχουν ανάγκη… Ούτε οι διευθυντές ούτε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Pfizer θα πάρουν τη σειρά άλλων. Θα εμβολιαστούν όταν είναι η ώρα για να το κάνουν, ανάλογα με την ηλικία τους και το επάγγελμά τους.
Ακολουθεί το video της συνέντευξης του Θεσσαλονικιού, Εβραϊκής καταγωγής, Αλβέρτου Μπουρλά, ο οποίος σπούδασε κτηνιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εγκατέλειψε την Ελλάδα σε ηλικία 34 ετών. Έχει ζήσει σε επτά διαφορετικές πόλεις σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, εργαζόμενος σε τμήματα υγείας των ζώων, προτού γίνει CEO της Pfizer. (Δείτε το βιογραφικό του εδώ.)

Απομαγνητοφώνηση: – I want to ask you also about a very important issue of vaccine hesitancy even folks who get most of their vaccines normally might be hesitant about these vaccines because they were  developed so quickly. What do you tell those folks who might be saying, oh, I am going to wait s few months before I get this one.
Pfizer CEO Albert Bourla: Aaaa, I would tell them I wish that the situation was not so critical so that they can have the luxury to think about it. But the situation is as deadly as it could be right now with the amounts of deaths or new cases that we are facing. So they need to think it twice. 
This is a vaccine that was developed without cutting corners, from a company of 171 years of credentials. This is a vaccine that was developed in the spotlight, in the daylight, with all the data being put in servers. This is a vaccine that has been approved in the US by two separate governmental agencies: CDC and FDA after listening to two separate independent scientific bodies. One is from the FDA and the other is ACIP from the CDC. And this is a vaccine that is getting approved by all authorities in the world.
So, that should say something to them. And I repeat, once more, the decision not to vaccinate will not affect only your health or your life. Unfortunately it will affect the lives of others and likely the lives of the people you love the most which are the people that usually you are in contact with. So I think trust science.
-Well, and  a question for you: I’ve heard you have not yet had your shot. When do you plan to get it?

Pfizer CEO Albert Bourla: Sooner I can, I will. The only sensitivity here… may be is. that I don’t want to have an example that I am cutting the line, that I’m 59 years old in good health. I’m not working in the front line. So my type is not recommended to get vaccination out. So that’s one question there is.

On the other hand our company run a lot of polls to see what will take people to believe it and one of the highest ranking, even higher than if Jo Biden takes it, even higher than if the other presidents take it, it is if the CEO of the company takes it. So, with that in mind, I’m trying to find a way that I will get vaccinated despite it is not my time, just to demonstrate the confidence of the company.

But we have made the decision that if we have to do that we will not do it with our executives. So none of the executives of board members will cut the line. They will take it as their age and the occupation type is the time for them to take.

Shepherd Smith here! Thanks for watching CNBC on youtube.

===============
Όπως διαπιστώνουν οι Αγγλομαθείς, τα Αγγλικά του κυρίου Albert Bourla έχουν σοβαρή ανάγκη βελτίωσης. Αλλά αυτό προφανώς δεν τον εμπόδισε να γίνει, εκτός από σωτήρας των ζώων, και  επίδοξος «σωτήρας» της ανθρωπότητας. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ιησούς μαραγκός ήταν, προτού γίνει Χριστός (κεχρισμένος) και στη συνέχεια Θεός των Χριστιανών. Παρεμπιπτόντως, ο Θεσσαλονικιός Αλβέρτος Μπουρλά, δηλαδή η Pfizer, θα ιδρύσει εντός του 2021 δύο κόμβους (hubs) στη γενέτειρά του τη Θεσσαλονίκη. Μεγάαααλη επένδυση! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

www.nikosxeiladakis.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Back to top button