breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

COVID19, ΕΛΛΆΔΑ, ΙΣΡΑΉΛ Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά άναψε την hanoukkia.

 

To αφεντικό της αμερικάνικης φαρμακευτικής εταιρίας Pfizer (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer),ο Albert Bourla-Αλβέρτος Μπουρλά– άναψε την Τετάρτη το βράδυ (16/12/20) μια hanoukkia* επ΄ευκαιρία της 7ης βραδιάς της ιουδαϊκής εορτής της Hanoucca.

“Κάναμε το αδύνατο δυνατό. Το εμβόλιο είναι ένα δώρο σ΄ολόκληρο τον κόσμο”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος γεννημένος στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη), από μια οικογένεια Ιουδαική επιζώντων από το (Ολοκαύτωμα) Shoah.

Στα μέσα Νοέμβρη κατά την ανακοίνωση της εταιρίας του επί της αποτελεσματικότητας του εμβολίου της κατά covid-19, ο Albert Bourla μίλησε με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ τον Benjamin Netanyahu στον οποίο και εμπιστεύθηκε ότι “είναι υπερήφανος για την Ιουδαικότητά του”.

Ο PDG της Pfizer, ο Albert Burla, γιος από επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος ανάβει το 7ο κερί της Hanoukka:“Κάναμε το αδύνατο δυνατό. Το εμβόλιο είναι ένα δώρο σ΄ολόκληρο τον κόσμο” αναφέρει το μεγάλο ισραηλινό μέσο ynet και συνοδεύει την αναφορά με την φωτογραφία. lemondejuif.info 16/12/20

*η Hanukkah menorah, επίσης chanukiah ή hanukkiah, είναι ένα κηροπήγιο με εννέα κλαδιά που ανάβει κατά τη διάρκεια των οκτώ ημερών της Χανουκά

dimpenews.com

Back to top button