breaking newsΔιεθνή

Αργεντινή: Θρίλερ με Λαβέτσι – Μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει συγκλονίσει την Αργεντινή, μια και σύμφωνα με τον Τύπο της λατινικής χώρας, ο Εζεκιέλ Λαβέτσι έχει μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Ουρουγουάης, όπου έκανε τις διακοπές του, έπειτα από μαχαιριά που φέρεται πως δέχθηκε από τον αδερφό του.

Όπως τονίζουν τα Μέσα της Αργεντινής, οι δύο άνδρες διαφώνησαν για χρήματα στη βίλα που διατηρεί η οικογένεια στην Πούντα Ντελ Έστε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε διοργανωθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/12).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «El Observador» της Ουρουγουάης, η οποία επικαλείται πηγές από την Αστυνομία, ο Λαβέτσι μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του, όμως, μόλις δημοσιοποιήθηκε το περιστατικό, η οικογένεια του ποδοσφαιριστή ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμός προέκυψε από ατύχημα, όταν ο διεθνής άσος προσπάθησε να αλλάξει μία… λάμπα και τραυματίστηκε στην κοιλιά.

Λίγο αργότερα, το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουρουγουάης διέρρευσε την πληροφορία πως ο Εζεκιέλ Λαβέτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη κλείδα, στην προσπάθειά του να αρπάξει το μαχαίρι από άνθρωπο που ήταν στο πάρτι και έπεσε από τη σκάλα.

PrimeNews.

Back to top button