breaking news

Dr Wodarg και Dr Yeadon ”Όλα τα πειραματόζωα πέθαναν.Έχουν αποκλείσει την υπογονιμότητα αορίστου χρόνου και τις αλλεργικές αντιδράσεις που μπορεί να είναι θανατηφόρες;

 

 

Δύο ακόμη καταξιωμένοι γιατροί πρώτης γραμμής ο Βρετανός Mike Yeadon και ο Γερμανός Wolfgang Wodarg, απεύθυναν μια έκκληση για αναστολή μελετών επί εμβολίων SARS-CoV2. Την απεύθυναν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και επισυνάπτουν αναφορά στο αίτημά τους, που καλούν τους Ευρωπαίους να υπογράψουν. 

 

Τ. αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, ο γιατρός Michael Yeadon και ο Dr Wodarg, τ. βουλευτής (σοσιαλδημοκράτης) σταχυολογούν κάποιους κινδύνους ως πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο:

Ο σχηματισμός των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών» αντισωμάτων (neutralizing antibodies) μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα όταν τα άτομα που υποβάλλονται στη δοκιμή αντιμετωπίσουν τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό.

Αυτή η αποκαλούμενη βελτίωση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια covid σε γάτες. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ανέχθηκαν καλά τον εμβολιασμό πέθαναν αφού μολύνθηκαν με αληθινούς κορονοϊούς. Αυτή η υπερβολική αντίδραση ευνοείται περαιτέρω από τους ενεργούς ενισχυτές.

Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των πρωτεϊνικών ακίδων του SARS-CoV-2 . Ωστόσο, οι πρωτεϊνικές ακίδες περιέχουν επίσης πρωτεΐνες ομόλογες με τη συγκυτίνη, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 πυροδοτεί μια ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα αόριστης διάρκειας σε εμβολιασμένες γυναίκες.

Τα εμβόλια mRNA BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα σε αυτήν την ουσία – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν αλλεργικές αντιδράσεις, ή ακόμα και θάνατο, στον εμβολιασμό.

Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Όπως με τις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να παρατηρηθούν μόνο με προγραμματισμένη έγκριση έκτακτης ανάγκης όταν είναι ήδη πολύ αργά για εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν.

 Οι κυβερνήσεις σκοπεύουν να εκθέσουν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε απαράδεκτους κινδύνους και να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν εφαρμόζοντας περιορισμούς που εισάγουν διακρίσεις σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020. Η επιστημονική ευθύνη απαιτεί από εμάς να κάνουμε αυτό το βήμα.francesoir 3/12/20

Συνεχίζονται οι μαζικές διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων σε όλον τον κόσμο. Σειρά απόψε είχε το Düsseldorf στη Γερμανία.

 

 

dimpenews.

Back to top button