breaking newsΔιεθνή

Πτώση μαχητικού αεροσκάφους σε πάρκινγκ αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια επίδειξης

Ένα μαχητικό αεροσκάφος κατέπεσε σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος κατοικιών κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στο Μίσιγκαν, με τα μέλη του πληρώματος να εκτινάσσονται λίγο πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους. Δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί, ενώ τα βίντεο από το ατύχημα που κάνουν το γύρο του κόσμου είναι συγκλονιστικά.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του MiG-23, που συμμετείχαν στο Thunder Over Michigan Air Show αναγκάστηκαν να εκτιναχθούν από το μαχητικό αεροσκάφος στα μέσα της επίδειξης που λάμβανε χώρα στο αεροδρόμιο Willow Run ανατολικά του Ιπσιλάντι.

Ένας κάτοικος της κομητείας Γουέιν, όπου συνέβη το περιστατικό ο οποίος δήλωσε ότι παρακολουθεί την αεροπορική επίδειξη κάθε χρόνο, δήλωσε στο Newsweek σε τηλεφωνική συνέντευξη ότι είδε το τζετ να πέφτει και περιέγραψε τη συντριβή της Κυριακής ως «εξωπραγματική».

Το αεροπλάνο που συμμετείχε στην ετήσια αεροπορική επίδειξη του Yankee Air Museum έπεσε στο πάρκινγκ του συγκροτήματος διαμερισμάτων Waverly on the Lake Apartments στο Belleville του Μίσιγκαν, χτύπησε σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος δεν έχουν υποστεί σημαντικούς τραυματισμούς, δήλωσαν οι αξιωματούχοι, προσθέτοντας ότι μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Δεν είναι ακόμα σαφές τι προκάλεσε την πτώση του αεροπλάνου, αλλά οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας διερευνά το περιστατικό.

πηγή newsbeast.gr

 

Back to top button