breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝθρησκεια

Η εκκλησία του διαόλου προειδοποιεί πως θα κάνει μήνυση στην Πολιτεία του Μισισίπι αν η φράση “In God We Trust” αναγράφεται στη νέα της σημαία.

Και έχει βρει και δικηγόρο

Αγανακτισμένος δηλώνει ο τραγόμορφος ακτιβιστής

Με ένα τυπικό παράδειγμα slipery slope, ενός από τα πιο αγαπημένα στους αριστερούς λογικά σφάλματα, εμπλουτίζεται η παράσταση του τσίρκου που λέγεται 2020.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν στα πλαίσια της καταπολέμησης του “συστημικού ρατσισμού” και υπό την ασφυκτική κοινωνική πίεση του δικαιωματίστικου όχλου, ο ρεπουμπλικανός Κυβερνήτης της Πολιτείας του Μισισίπι Τέιτ Ριβς, ανακοίνωσε πως η πολιτειακή σημαία που φέρει ένθετη την χαράμ σημαία των Συνομόσπονδων Πολιτειών, την περίφημη ‘σημαία των Ντιούκς’, θα αντικατασταθεί από μια πολιτικώς ορθή σημαία που θα συνάδει περισσότερο με την ελευθερία και την πρόοδο που απολαμβάνουμε εν έτει 2020.

Ο Κυβερνήτης του Μισισίπι κ.Ριβς δίπλα σε έναν χαμογελαστό κύριο

Σύμφωνα με τις νομικές διαδικασίες, θα ορισθεί μια επιτροπή η οποία θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό της νέας σημαίας η οποία απαγορεύεται να έχει κάποια αναφορά σε σύμβολα του Νότου αλλά πρέπει να έχει ευκρινώς αναγεγραμμένη τη φράση-ακρογωνιαίο λίθο του αμερικανικού Συντάγματος “In God We Trust” (εμπιστευόμαστε τον Θεό). Η νέα σημαία θα πρέπει να πάρει την έγκριση των πολιτών του Μισισίπι μετά από ειδική διαδικασία πολιτειακής ψηφοφορίας μέχρι και τον Νοέμβρη.

Η ‘ρατσιστική’ μη-δυαδική, μη ανεκτική, μη προοδευτική και 100% πατριαρχική, παλιά σημαία της Πολιτείας του Μισισίπι

Αυτά τα νέα μπορεί να ενοχλούν τους εχθρούς του ιστορικού αναθεωρητισμού αλλά ενόχλησαν και τα αγαπημένα τσιράκια του όξαποδώ, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, η Εκκλησία του Σατανά που εδρεύει στο Μισισίπι, δια του δικηγόρου της ενημέρωσε την Γενική Εισαγγελέα Λιν Φιντς, πως παρότι είναι αξιέπαινη η πολιτεία “που αφαιρεί την πολεμική σημαία των Συνομοσπονδιακών δυνάμεων από τη σημαία της, το να αφαιρείς ένα διχαστικό σύμβολο που περιθωριοποιεί και απομονώνει κοινωνικά μόνο και μόνο για να το αντικαταστήσεις με μια διχαστική φράση που περιθωριοποιεί, δεν καταπολεμά τον κοινωνικό αποκλεισμό, αλλά απλά αποκλείει μια διαφορετική κοινωνική ομάδα”.

Η εισαγγελέας κ. Φιντς

Στην επιστολή του, ο δικηγόρος του διαβόλου αντιπροτείνει “αν είναι να βάλετε μια θρησκευτική φράση στη σημαία, τότε βάλτε μια με αναφορά στο Σατανά”, προτείνοντας μάλιστα μια φράση από τις 7 οδηγίες του βελζεβούλη, “οι οποίες δείχνουν προς την συμπόνια και την ελευθερία”.

«Απ’την άλλη, μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιοι από τους πολίτες του Μισισίπι θα ενοχλούνταν από τη φράση ‘εμπιστευόμαστε το Σατανά’. Αν μπορείτε να το φανταστείτε αυτό, τότε μπορείτε να φανταστείτε και πως νιώθουν οι άθεοι, οι σατανιστές και άλλοι που ασπάζονται μη-ένθεα δόγματα όταν θα δουν τη φράση “εμπιστευόμαστε τον Θεό” στην σημαία της Πολιτείας τους».

Κλείνοντας την επιστολή του, ο νομικός συμπληρώνει “Ελπίζουμε να λάβετε υπόψιν σας το αίτημα μας. Αν παρ’όλα αυτά η Πολιτεία του Μισισίπι επιμένει να τοποθετήσει αυτή την διχαστική φράση στη σημαία της, σκοπεύουμε να υποβάλουμε μήνυση και να ζητήσουμε διατακτικά μέτρα κατά αυτής της αποφάσεως”.

 

conserva

Back to top button