Διεθνή

Ακροδεξιός Πολωνός βουλευτής με πυροσβεστήρα σβήνει τη μενορά που είχε στηθεί στη Βουλή για Χανούκα! Πως ο πυροσβεστήρας …αναζοπυρώνει τη σιωνιστικοποίηση της Δύσης..! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πολωνός βουλευτής της “άκρας δεξιάς” ο Grzegorz Braun, με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη μενορά/menorah της Hanouka που είχαν στήσει Χριστουγεννιάτικα στη Βουλή (Sejm). Ο Grzegorz Braun είχε ισχυριστεί προηγουμένως ότι υπήρχε μια συνωμοσία για τη μετατροπή της Πολωνίας σε «εβραϊκό κράτος». Έχει ήδη συντελεστεί η Πολωνία και πολλά άλλα κράτη όπως η Ουκρανία, η Γαλλία ή η Αργεντινή είναι μερικώς ή πλήρως εξι-ουδαισμένα κράτη είναι οι πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.. Πλέον δεν είναι ούτε κοινό μυστικό ούτε συνομωσιολογία ο δυτικός κόσμος διανύει περίοδο όχι μόνο εξ-ιουδαισμού αλλά ακραιφνούς εκσιωνισμού σιωνιστικοποίησης. Η Δύση προσχώρησε επίσημα στο Σιωνισμό. Αυτό είναι το νέο της ιεδολόγημα..Το ανήγγειλε σήμερα ο Μπάιντεν ”είμαι σιωνιστής” ” δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι σιωνιστής”. Ο Μπάινεντ είναι ο ηγέτης της Δύσης της Συμμαχίας και του ΝΑΤΟ που έχει πολιτική πτέρυγα την ΕΕ. Όταν ο πλανητάρχης αυτοκαθορίζεται ως Σιωνιστής δίνι το ιδεολογικό στίγμα όλης της Συμμαχίας..

Όσο για τον Πολωνό και τη σημερινή δράση του το θέμα δεν πρωτίστως πολιτικό είναι βαθύτατα πνευματικό. Είναι το μείζον πνευματικό ζήτημα εκ καταβολής κόσμου και ως συντέλειας. Δεδομένου ότι ο σιωνισμός είναι μεσσιανισμός και απεργάζεται την έλευση των ιουδαιστικών προδιαγραφών Μεσσία το θέμα είναι πνευματικό με συντελειακή και εσχατολογική διάσταση. Το ότι το χρεώνεται η ακροδεξιά είναι για να καεί το ζήτημα .. με πυροσβεστήρα.. Αυτό το θέμα υπερβαίνει κατά πολύ κομματικές και ιδεολογικές περιχαρακώσεις είναι ζήτημα οντολογικό σωτηριολογικό …

Ο Γκρέγκορζ Μπράουν, βουλευτής της Συνομοσπονδίας, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και έσβησε τα κεριά του Χανουκά. Ο Πρόεδρος του Sejm, Szymon Hołownia, απέκλεισε τον Braun από τη συνεδρίαση και ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει αίτημα στην εισαγγελία. Είπε ότι «συνέβη ένα απολύτως σκανδαλώδες πράγμα». Αργότερα ανέφερε ότι το προεδρείο του Sejm τιμώρησε τον Braun στερώντας του το μισό του μισθού του για τρεις μήνες και ολόκληρο το επίδομά του για έξι μήνες.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο βουλευτής της Συνομοσπονδίας Γκρέγκορζ Μπράουν πήρε έναν πυροσβεστήρα που βρισκόταν στο διάδρομο του Sejm, πλησίασε τα κεριά Hanukkah και τα έσβησε, διαταράσσοντας τη θρησκευτική τελετή που γινόταν στις εγκαταστάσεις του Sejm.

Στο Sejm πραγματοποιήθηκε τελετή αφιερωμένη στην εβραϊκή γιορτή του Hanukkah. Κατά τη διάρκεια της γιορτής ανάβουν κεριά σε ένα κηροπήγιο με εννέα κλαδιά – hanukkiah. Τέτοιοι εορτασμοί γίνονται στο Sejm εδώ και 17 χρόνια.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της Συνομοσπονδίας εμφανίστηκε στο βήμα της Sejm, όπου προσπάθησε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του

Ο Βουλευτής που αποκλείεται από συνεδρίαση του Sejm υποχρεούται να αποχωρήσει αμέσως από την αίθουσα συνεδριάσεων όπως κι έγινε.. Οι κοινοβουλευτικές εργασίες ανεστάλησαν.Κατά τη διάρκεια της πορείας για την ανεξαρτησία στην Πολωνία, ο ίδιος βουλευτή είχε δηλώσει: «Δεν θέλουμε ο πολωνικός λαός να αποτελεί εγγύηση για τις πράξεις γενοκτονίας που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην Παλαιστίνη».

Πως ο πυροσβεστήρας …αναζοπυρώνει τη σιωνιστικοποίηση της Δύσης..!

Όσο οι καθ΄ύλην αρμόδιοι οι Εκκλησίες θα σιωπούν και θα ραίνουν με ροδοπέταλα σιωπής τον ερχομό του Σιωνιστή Μεσσία δηλ. του Αντιχρίστου τόσο άλλες δυνάμεις θα επιχειρούν κακήν κακώς όταν δεν επιχειρούν προβοκατόρικα να βγάλουν τ΄αναμμένα κάρβουνα … από τη μενορά..

Το ότι συνέβη στην Πολωνία με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης επί του ναζισμού (η πλειονότητα των αναφορών που αφορούν το Ολοκαύτωμα αναγνωρίζει επτά στρατόπεδα εξόντωσης, τα έξι από τα οποία βρίσκονταν στην Πολωνία) εκλαμβάνεται εύκολα ως αντιεβραισμός και αντισημιτισμός και δικαιώνει ουσιαστικά το αφήγημα ενάντια στο οποίο υποτίθεται ότι στράφηκε….

Αυτές οι ενέργειες όταν μάλιστα προέρχονται από την ακροδεξιά λόγω του γνωστού παρελθόντος της στο εβραϊκό ζήτημα ξεπλένουν τη σιωνιστικοποίηση της Δύσης δικαιώνουν και νομιμοποιούν τη νέα θρησκεία της. Το ότι το χρεώνεται η ακροδεξιά είναι για να καεί το ζήτημα .. με πυροσβεστήρα. Ο πυροσβεστήρας …αναζοπυρώνει τη σιωνιστικοποίηση της Δύσης..

To Ισραήλ απεγνωσμένα αναζητεί τη θυματοποίηση του το ρόλο που ιστορικά το δικαίωσε στην πρόσφατη ιστορία. Επιζητεί αντιστροφή ρόλων καθώς πραγματοποιεί εθνοκάθαρση και γενοκτονία στη Γάζα.. Ενέργειες σαν αυτή συμβάλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

dimpemews.com

Back to top button