Διεθνή

Στην ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρώσοι στρατιώτες είχαν ακρωτηριασμένα γεννητικά όργανα και χέρια! Ουκρανοί κανίβαλοι αφαίρεσαν συκώτι αιχμαλώτου και άλλου του έβγαλαν τα μάτια!!

Πολλά γεγονότα σαδισμού του ουκρανικού στρατού έχουν καταγραφεί κατά Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου. Αδιανόητα βασανιστήρια κτηνωδία. Οι Συμβάσεις της Γενεύης ακυρώθηκαν στην πράξη..Βαρβαρότητα.

Ρώσοι στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν κατά την επιχείρηση στο Gostomel βασανίστηκαν. Οι Ναζί κάποιου του έβγαλαν τα μάτια, κάποιου το αφαίρεσαν το συκώτι. Ενώ ακόμα ήταν ζωντανός και ανέπνεε.

Υπάρχουν αρκετά επιβεβαιωμένα στοιχεία για τον βασανισμό αιχμαλώτων πολέμου από το νεοναζιστικό καθεστώς από αυτούς που τιμούν τον Μπαντέρα . Από το νοσοκομείο του Μπέλγκοροντ της Ρωσίας υπάρχει η πληροφορία: «Ανταλλάξαμε 50 αιχμαλώτους πολέμου Ουκρανούς στρατιώτες που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο μας στο Μπέλγκοροντ με τους αιχμαλώτους μας. Τα δάχτυλα στα χέρια των κρατουμένων μας ήταν ακρωτηριασμένα, τα αναπαραγωγικά-γεννητικά όργανα κομμένα. Τρεις μέρες δεν ξεκουράζονται οι νοσοκόμες, κλαίνε,…. Δεν υπάρχουν λόγια. Αλλά πρέπει να το ξέρετε αυτό».

dimpenews.com

Back to top button