breaking newsΔιεθνή

H JPMorgan προβλέπει απόσυρση του Μπάιντεν λίγο πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου!

Μπάιντεν: Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, φαίνεται πως θα αποσύρει το κατ΄εξοχήν εργαλείο της επιβολής της planδημίας, των εμβολίων COVID-19, της Κλιματικής Κρίσης, της WOKE Ατζέντας, των ανοιχτών συνόρων, κλπ.

Aυτή η κίνηση προκαλεί ήδη αμηχανία στους ηγέτες της Δύσης που συμμετέχουν στην Ατζέντα μείωσης του πληθυσμού με τα προαναφερθέντα εργαλεία καθώς θα μπορούσαν από τη μία στιγμή στην άλλη να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη για συμμετοχή σε Γενοκτονία.

Σύμφωνα με τον στρατηγό της JPMorgan, Michael Cembales, ο πρόεδρος Βiden θα εκκενώσει το γραφείο πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου επικαλούμενος προβλήματα υγείας

Ο Cembales δημοσίευσε τις 10 κορυφαίες εκπλήξεις για το 2024

Ο Cembales επισημαίνει επίσης ότι το 2024 θα είναι η χρονιά που οι άνθρωποι θα απωθήσουν τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και ότι μια εισπνεόμενη έκδοση του εμβολίου Covid θα κυκλοφορήσει στην αγορά-θα έχει την τύχη των booster, τα σκουπίδια.

Από τον Joe Hutchison για το Dailymail.Com

Ένας κορυφαίος στρατηγός της JPMorgan έχει προβλέψει ότι ο Biden θα αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα, οι αμερικανικές πόλεις θα πληγούν από μπλακ άουτ και τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό θα αντιμετωπίσουν μποϊκοτάζ.

Ο Michael Cembales συνέταξε μια λίστα με τις «Δέκα εκπλήξεις» του για το 2024, κάνοντας εικασίες για θέματα που κυμαίνονται από την αξία του δολαρίου μέχρι τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο επενδυτής θεώρησε ότι ο Biden θα αποχωρήσει από τις εκλογές του 2024 μετά τη Σούπερ Τρίτη και επικαλέστηκε λόγους υγείας καθώς αντιμετωπίζει θλιβερά νούμερα δημοσκοπήσεων.

Προέβλεψε επίσης ότι θα υπάρξει μποϊκοτάζ κατά των αυτοοδηγούμενων ηλεκτρικών οχημάτων εν μέσω αυξανόμενης δυσαρέσκειας μετά από μια σειρά ζητημάτων ασφάλειας και ότι πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Τέξας, την Πενσυλβάνια, το Ουισκόνσιν και το Τενεσί θα μπορούσαν να υποστούν διακοπές ρεύματος λόγω ελλείψεων φυσικού αερίου.

Η λίστα των δέκα εκπλήξεων καταρτίστηκε προς τιμήν του πρώην στρατηγού Byron Wien, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 90 ετών έχοντας περάσει τα τελευταία 38 χρόνια κάνοντας τις ετήσιες προβλέψεις.

Ο Wien εξήγησε ότι ήθελε «να διευρύνει τη σκέψη των ανθρώπων» και, ενώ οι προφητείες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν, ήταν σημαντικό να πάμε «ενάντια στο τι θα μπορούσε να συμβεί σε έναν κλάδο όπου κυριαρχεί η συναίνεση».

Τρίτο στη λίστα με τις εκπλήξεις που συνέταξε ο Cembales  είναι ότι ο πρόεδρος Joe Biden θα αποχωρήσει από τις εκλογές του Νοεμβρίου για λόγους υγείας.

Προχωρά ένα βήμα παραπέρα για να προβλέψει ότι ο 81χρονος θα παραιτηθεί μεταξύ της Σούπερ Τρίτης, όταν η πλειονότητα των πολιτειών διεξάγουν προκριματικές εκλογές και κοινοτικές εκλογές, και τον Νοέμβριο.

Ο Cembales λέει ότι ο Πρόεδρος θα επικαλεστεί λόγους υγείας ως το σκεπτικό πίσω από την αποχώρησή του από την κούρσα, προτού δώσει τη δάδα σε έναν αντικαταστάτη που θα ονομάσει η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών.

Στην πρόβλεψή του, είπε: «Ο Βiden έχει χαμηλή βαθμολογία αποδοχής στις δημοσκοπήσεις για έναν Πρόεδρο με ~ 10% δημιουργία θέσεων εργασίας από την ορκωμοσία του, αν και αυτός ο αριθμός είναι το υποπροϊόν της ορκωμοσίας του που συμπίπτει με την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID και την επαναλειτουργία της αμερικανικής οικονομίας.

Οι δέκα κορυφαίες εκπλήξεις για το 2024, σύμφωνα με τον Michael Cembales

1. Το δολάριο ΗΠΑ παραμένει σταθερό

2. Το DoJ/FTC κέρδισε μια μεγάλη υπόθεση αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας

3. Ο Πρόεδρος Biden αποχωρεί από τις εκλογές του Νοεμβρίου

4. Έρχεται η αντίδραση στα αυτοκινήτου χωρίς οδηγό

5. Οι απώλειες από κοινοπρακτικά δάνεια αυξάνονται για πρώτη φορά πάνω από τις ιδιωτικές πιστωτικές ζημίες

6. Η δολαριοποίηση της Αργεντινής θα αποτύχει εάν εφαρμοστεί

7. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται χωρίς κατάπαυση του πυρός το 2024

8. Παρά τα σύννεφα καταιγίδας πάνω από τις περιφερειακές τράπεζες των ΗΠΑ, η μετοχή τους θα πάει καλά

9. Λόγω της απόσυρσης της αποσπώμενης ισχύος, οι μεγάλες πόλεις θα αντιμετωπίσουν διακοπές ρεύματος ή/και διακοπές φυσικού αερίου

10. Οι ερευνητές θα ολοκληρώσουν την εργασία για ένα εισπνεόμενο εμβόλιο Covid

Μόλις το 37 τοις εκατό των ανθρώπων λένε ότι εμπιστεύονται τον Βiden στην οικονομία, σε σύγκριση με τον Ρεπουμπλικανό ανταγωνιστή του Donald Trump με 59 τοις εκατό – που είναι μία από τα μεγαλύτερες διαφορές στην επί μέρους σύγκριση των δύο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Η καυχησιολογία του Βiden για το «Bidenomics» απέτυχε επίσης – με το 2% να λέει ότι η οικονομία ήταν «εξαιρετική» κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Στα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, μια δημοσκόπηση της DailyMail.com έδειξε πώς ο Trump επεκτείνει τώρα το προβάδισμά του έναντι του προέδρου Biden κατά τέσσερις μονάδες.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος κερδίζει τους ανεξάρτητους ψηφοφόρους, ενώ ο Βiden έχει δει την υποστήριξή του να πέφτει εντός του κόμματός του και μεταξύ των γυναικών.

Άλλα ζητήματα για τον Βiden περιλαμβάνουν σοβαρές ανησυχίες για την ηλικία του, με το 71 τοις εκατό των δημοσκόπων να πιστεύουν ότι ήταν πλέον «πολύ μεγάλος».

Ο Βiden υπέστη μια σειρά από πτώσεις στη θητεία του ως Ανώτατος Διοικητής, με μια πρόσφατη πτώση στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη σε μια υπηρεσία για την Ημέρα των Βετεράνων.

Ο Πρόεδρος χρειάστηκε οδηγίες σκηνής από την Τιμητική Φρουρά του Άρλινγκτον αφού κατέθεσε ένα τελετουργικό στεφάνι, κάνοντας πολλά βήματα προς τη λάθος κατεύθυνση προτού του υποδειχθεί η θέση του δίπλα στην Αντιπρόεδρο Kamala Harris.

PrimeNews.

Back to top button