breaking newsΔιεθνή

Σοκ στις ΗΠΑ: Πυροβόλησε και σκότωσε 4 μέλη της οικογένειάς του – Η στιγμή που πλησιάζει περιπολικό και ομολογεί

 

Δεν τον πίστεψαν αρχικά οι αστυνομικοί μέχρι που πήγαν στη διεύθυνση που τους είπε και ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό έγκλημα

Σοκ προκαλεί βίντεο που κατέγραψαν αστυνομικοί στο Οχάιο των ΗΠΑ, που δείχνουν τη στιγμή που ένας άνδρας τους πλησιάζει και τους ομολογεί πως έχει σκοτώσει πέντε μέλη της οικογένειάς του. Οι αστυνομικοί αρχικά μάλιστα δεν τον πίστεψαν και νόμιζαν πως πρόκειται για κάποια φάρσα. Ωστόσο, η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Το σοκαριστικό βίντεο

Ο 41χρονος Μαρτίν Μουνίζ κατηγορείται για τη δολοφονία 4 μελών της οικογένειάς του και την απόπειρα δολοφονίας ενός 5ου μέλους, που επέζησε της επίθεσης που διαπράχτηκε τον Ιανουάριο του 2023.

Το υλικό από την κάμερα σώματος της αστυνομίας που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα δείχνει τη στιγμή που ο δράστης πλησιάζει ένα διερχόμενο περιπολικό στο κέντρο Μπρούκλιν.

Ο Μουνίζ φαίνεται να χώνει το κεφάλι του μέσα στο περιπολικό και να λέει και να λέει στους αστυνομικούς σε ήρεμη κατάσταση: «έκανα κάτι κακό», «μιλάω σοβαρά δεν είμαι τρελός μπορείτε να πάτε στη διεύθυνση αλλά θέλω να μου βάλετε πρώτα χειροπέδες».

Τελικά οι αστυνομικοί σταματούν και επικοινωνούν με το κέντρο για να εκφράσουν τον σκεπτικισμό τους για τους ισχυρισμούς του.

«Είπε ότι σκότωσε πέντε ανθρώπους», ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός.

Την ίδια στιγμή το κέντρο έλαβε ένα τηλεφώνημα από την πρώην φίλη του, η οποία ισχυριζόταν ότι της τηλεφώνησε και ομολόγησε ότι «σκότωσε όλη του την οικογένεια».

«Είπε ότι σκότωσε την αδελφή του, τον κουνιάδο του και τα δύο παιδιά του και τον πατέρα της αδελφής του. Η μητέρα του είναι καθ’ οδόν τώρα», είπε η γυναίκα.

«Πιστεύετε ότι μιλούσε σοβαρά;» ρωτάει η αστυνομία.

«Είναι διπολικός και είπε ότι έχει ένα όπλο και έχει ακόμα δύο σφαίρες μέσα», συνεχίζει η γυναίκα.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι που τους είχε υποδείξει, βρήκαν τα πτώματα. Αργότερα, αποκάλυψε πως είχε ξανασκοτώσει 10 χρόνια πριν μια γυναίκα.

Λίγο πριν κάνει πράξη τα εγκλήματα, σύμφωνα με την Daily Mail γράψει στο Facebook: «Τίποτα, το τέλος είναι κοντά».

Η δίκη του θα γίνει μέσα στο 2024.

PrimeNews.

Back to top button