Διεθνή

ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ: Τη ΙΘ’ του αυτού μηνός Οκτωβρίου, μνήμη των Αγίων 33 Μαρτύρων των εν τη Μονή του Αγίου Πορφυρίου εν Γάζη αναιρεθέντων υπό των βομβών του Νετανιάχου εν έτει 2023 μ.Χ! Άγιοι 33 Μάρτυρες πρεσβεύσατε υπέρ ημών!

Τη ΙΘ’ του αυτού μηνός Οκτωβρίου, μνήμη των Αγίων 33 Μαρτύρων των εν τη Μονή του Αγίου Πορφυρίου εν Γάζη αναιρεθέντων υπό των βομβών του Νετανιάχου εν έτει 2023 μ.Χ! Άγιοι 33 Μάρτυρες πρεσβεύσατε υπέρ ημών!

Τοὺς ἐν τῇ Μονή τοῦ θεόφρονος Πορφυρίου, ἀναιρεθέντας ὑπ’ ἐχθρῶν παρανόμων…

Τη ΙΘ’ του αυτού μηνός, μνήμη επιτελούμεν των Αγίων 33 Μαρτύρων των εν τη Μονή του Αγίου Πορφυρίου Γάζης αθλησάντων

Τριπλούς στεφάνους χειρός εκ του Κυρίου,
Πόνων χάριν δέχεσθε και των αιμάτων.

Άγιοι τριάκοντα τρεις Μάρτυρες πρεσβεύσατε υπέρ ημών..

Έλαβαν κατά την αιματολουσία της Γάζας το βάπτισμα του αίματος που είναι το ύψιστο αψευδές κι αδιαφιλονίκητο μαρτύριο/σφράγισμα για την πίστη τους αφού αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τις προγονικές εστίες και τους ιστορικούς βωμούς θεματοφύλακες γινόμενοι εσαεί δια της θυσίας τους των Αγίων Τόπων όπου Πρωτομαρτύρησε ο Κύριος Ιησούς Χριστός. Συναθλητές του Κυρίου συναριθμήσονται συσταυρώθηκαν και συνετάφησαν ίνα συναναστηθώσιν Αυτώ..

Οι Μάρτυρες έριξαν τη Ρωμαική Αυτοκρατορία.

Στον τόπο του μαρτυρίου οι χριστιανοί ανέγειραν ναούς..

Οι Μάρτυρες παραχρήμα κι αυτομάτως ανακηρύσσονται Άγιοι.

Οι 33 Μάρτυρες της Γάζας…

Η Εκκλησία της Ελλάδας στο ανακοινωθέν της για το συμβάν δεν χρεώνει δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη Ισραήλ δεν καταλογίζει το έγκλημα στο θύτη..αποσιωπεί και παραγράφει αντιεκκλησιαστικά έκνομα ανεκδιήγητα κι ανιστόρητα το δήμιο.. ενώ αντίθετα είναι σαφής η συνοδική απόφαση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣ ΕΠΙΘΕΣΙΕΣ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΣ ΓΑΖΑΝ

dimpenews.com

Back to top button