breaking newsΔιεθνή

Χαμός σε εκδήλωση της Χίλαρι Κλίντον – Πήραν σηκωτό άντρα που φώναζε ότι ο Μπιλ επισκέφθηκε το νησί του Επστάιν

Ο πρώην πρόεδρος Κλίντον πέταξε με το ιδιωτικό αεροσκάφος «Lolita Express» του Έπσταιν τουλάχιστον 26 φορές

Σηκωτό έβγαλαν άντρες της ασφάλειας της Χίλαρι Κλίντον, έναν άντρα που παρεβρέθηκε σε προεκλογική εκδήλωση στο Χιούστον αφού την βομβάρδισε με ερωτήσεις σχετικά με τις επισκέψεις του συζύγου της Μπιλ Κλίντον στο ιδιωτικό νησί του παιδερατή Τζέφρι Έπσταϊν.

Το περιστατικό καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή, στο Τέξας, στο πλαίσιο εκστρατείας για λογαριασμό της Δημοκρατικής υποψήφιας Δημάρχου Σίλα Τζάκσον Λι. «Ε Χίλαρι! Γιατί ο σύζυγός σου επισκέφθηκε το νησί του Έπσταϊν 26 φορές;» είπε ο Άλεξ Ρόζεν. Οι ερωτήσεις του πνίγηκαν αμέσως από φωνές του πλήθους, με τον 23χρονο Ρόζεν να περικυκλώνεται από άντρες της ασφάλειας που τον έβγαλαν σηκωτό από τον χώρο. «Είναι πραγματικά απαραίτητο αυτό; Να σέρνετε έτσι έναν ενήλικα; Είναι απαραίτητο αυτό; Έλα τώρα!», φώναζε ο Ρόζεν όσο τον έσερναν στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Ρόζεν, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας Predator Poacher που εδρεύει στο Χιούστον και συστήνεται ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος, δημοσίευσε αργότερα βίντεο από τη διαμάχη στον λογαριασμό του στο X. Το βίντεο προβλήθηκε περισσότερες από 3 εκατομμύρια φορές. Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά την «επίθεση» μίας άλλης διαδηλώτριας προς την Χίλαρι Κλίντον σε διαφορετική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, που της ζήτησε να καταγγείλει μια «πολεμική ομιλία» του προέδρου Μπάιντεν. «Θα σε συναντήσω έξω. Τέλος», την προειδοποίησε η Κλίντον.

Από τη σύλληψή του και την υποτιθέμενη αυτοκτονία του σε ένα κελί φυλακής της Νέας Υόρκης, ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με την εμπλοκή του πρώην προέδρου Κλίντον με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Έπσταϊν. Ο πρώην πρόεδρος Κλίντον πέταξε με το ιδιωτικό αεροσκάφος «Lolita Express» του Έπσταιν τουλάχιστον 26 φορές, σύμφωνα με τα αρχεία καταγραφής κλήσεων που δημοσιεύθηκαν το 2016, ενώ τουλάχιστον μια εκδρομή καταγράφηκε με μια φωτογραφία του Κλίντον να ποζάρει στην είσοδο του αεροπλάνου με συνεργάτη του Έπσταϊν.

«Το 2002 και το 2003, ο Πρόεδρος Κλίντον πραγματοποίησε συνολικά τέσσερα ταξίδια με το αεροπλάνο του Τζέφρι Έπσταϊν: ένα στην Ευρώπη, ένα στην Ασία και δύο στην Αφρική, τα οποία περιελάμβαναν στάσεις σε σχέση με το έργο του Ιδρύματος Κλίντον», είπε ο εκπρόσωπός του τον Ιούλιο του 2019.

PrimeNews.

Back to top button