Διεθνή

Oι τριπλά και διπλά εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν τους 4 στους 5 θανάτους Covid-19 στην Αγγλία. Πέθανε 21χρονη τερματοφύλακας γυναικείας ομάδας από ανακοπή στη Γαλλία. Τζορτζ Γκαλογουέι: αν υπάρχουν μόνο 65 νοσηλείες και 1 θάνατος από Όμικρον τότε ο παροξυσμός κράτους και ΜΜΕ αποτελεί έγκλημα κατά οικονομίας και άρα κατά του λαού!

νεκρή από ανακοπή η 21χρονη τερματοφύλακας

Oι τριπλά και διπλά εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν τους 4 στους 5 θανάτους Covid-19 στην Αγγλία τον περασμένο μήνα, παρά το γεγονός ότι οι πιο ευάλωτοι έπαιρναν την αναμνηστική τον Οκτώβριο
Τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη νέα Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με κρούσματα Covid-19, νοσηλεία και θανάτους δείχνουν ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός εξακολουθούσε να αντιπροσωπεύει 4 στους 5 θανάτους Covid-19 τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, παρόλο που εκείνοι που θεωρείται ότι είναι οι πιο ευάλωτοι στον Covid-19 έλαβαν την «ενισχυτική» τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Η «Έκθεση Εποπτείας Εμβολίου Covid-19 – Εβδομάδα 50» δημοσιεύτηκε από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (πρώην Δημόσια Υγείας Αγγλίας) την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 και δείχνει ότι η συντριπτική πλειονότητα των κρουσμάτων Covid-19 μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου ήταν μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού.

Πηγή – Σελίδα 35
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού, όπως επιβεβαιώθηκε από τον πίνακα 8 της έκθεσης 50ης Εβδομάδας του UKHSA Vaccine Surveillance, μεταξύ 15ης Νοεμβρίου και 12ης Δεκεμβρίου 2021, ήταν ως εξής:

Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 417.606
Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 79.378 κρούσματα
Τριπλά/Διπλά εμβολιασμένος πληθυσμός = 518.373 κρούσματα

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 59% των περιπτώσεων Covid-19 μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 41%. Ωστόσο, εάν αφαιρέσουμε τους κάτω των 18 ετών από την εξίσωση, πολλοί από τους οποίους δεν είναι επιλέξιμοι για εμβολιασμό, τα στοιχεία είναι πολύ χειρότερα για τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού σε όλους τους άνω των 18 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε από τον πίνακα 8 της έκθεσης 50ης Εβδομάδας του UKHSA Vaccine Surveillance μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου 2021, ήταν ως εξής

Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 104.612 κρούσματα
Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 32.004 κρούσματα
Τριπλά/Διπλά εμβολιασμένος πληθυσμός = 517.061 κρούσματα

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός άνω των 18 ετών αντιπροσώπευε το 84% των περιπτώσεων Covid-19 μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου 2021, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 16%.

Δυστυχώς, η τελευταία έκθεση του UKHSA δείχνει επίσης ότι παρά την εκστρατεία ενισχυτικής δόσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών Covid-19 ήταν επίσης μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου 2021.

Πηγή – Σελίδα 36
Ο συνολικός αριθμός νοσηλειών ανά κατάσταση εμβολιασμού για όλες τις ηλικιακές ομάδες μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου 2021, όπως επιβεβαιώνεται από τον πίνακα 9 της έκθεσης UKHSA, ήταν ως εξής:

Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 3.532
Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 345
Τριπλός/Διπλός εμβολιασμένος πληθυσμός = 4.256

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 57% των νοσηλειών Covid-19 μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου, ενώ οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν μόλις το 43%.

Αλλά και πάλι η διαφορά μεταξύ των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων γίνεται πολύ χειρότερη όταν πρόκειται για θανάτους που φέρονται να σχετίζονται με τον Covid-19

.

Πηγή – Σελίδα 37
Ο συνολικός αριθμός των φερόμενων θανάτων από Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου, όπως επιβεβαιώνεται από τον πίνακα 10 της έκθεσης του UKHSA ήταν ως εξής:

Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 718 θάνατοι
Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 82 θάνατοι
Τριπλά/Διπλά εμβολιασμένος πληθυσμός = 2.259 θάνατοι

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 77% των θανάτων από τον Covid-19 μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου, ενώ ο μη εμβολιασμένος αντιπροσώπευε μόλις το 23%.

Με τον εμβολιασμένο πληθυσμό να αντιπροσωπεύει 6 σε κάθε 10 περιπτώσεις Covid-19, 6 σε κάθε 10 νοσηλεία Covid-19 και 8 σε κάθε 10 θανάτους από Covid-19, υπάρχει πραγματικά καμία δικαιολογία για τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τώρα στα κύρια μέσα ενημέρωσης γύρω από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αυστρίας, της Ελλάδας (σσ μας πήρανε χαμπάρι η χώρα φιγουράρει στον τριπλό άξονα) , της Γερμανίας και σύντομα και της Γαλλίας;

Υπάρχει καμία δικαιολογία για τα διαβατήρια εμβολίων που έχουν επιβληθεί στη Σκωτία και την Ουαλία και τώρα στην Αγγλία;

Υπάρχει κάποια αιτιολόγηση για lockdown που επιβάλλονται στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, όπως να υποχρεωθούν να υποβληθούν σε test και να απομονωθούν στο σπίτι για 10 ημέρες εάν υπάρχει στενή επαφή με υποτιθέμενη επιβεβαιωμένη λοίμωξη, ενώ οι εμβολιασμένοι μπορούν να περιφέρονται ελεύθεροι;

Οι ενέσεις Covid-19 δεν αποτρέπουν τη μόλυνση. Οι ενέσεις Covid-19 δεν εμποδίζουν τη μετάδοση.(σσ ανατροπή στην ιστορία των εμβολίων στην Ιστορία της Ιατρικής. Είναι οπότε ψευδεπίγραφα εμβόλια στην καλύτερη περίπτωση θα έπρεπε ν’ αναφέρονται ως ένα προληπτικό μέσο προφύλαξης.)

Σύμφωνα με τα στοιχεία δεν φαίνεται να αποτρέπουν ούτε νοσηλεία ή θάνατο.

Το μόνο πράγμα που αποτρέπουν σήμερα οι ενέσεις Covid-19 είναι ο σεβασμός των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρέχονται σε κάθε άτομο πριν από το 2020.dailyexpose 18/12/21

Όσο για την Όμικρον

ο τ. βουλευτής Εργατικών ο George Galloway αναρωτιέται: αν όντως υπάρχουν μόνο 65 νοσηλείες και 1 θάνατος τότε ο παροξυσμός και του κράτους και των μμε αποτελεί ένα έγκλημα κατά της οικονομίας και επομένως κατά του λαού.”

Μια ακόμη αθλήτρια πέθανε από ανακοπή η 21χρονη Aurélie Hans στις 14 Δεκέμβρη. Καταγόταν από Alsace du Nord έμενε στο Zinswiller ήταν τερματοφύλακας σε γυναικείες ομάδες στην Αλσατία στη Γαλλία με πολλές επιτυχίες..dna

Η αιμορραγία στον αθλητισμό η επιδημία ανακοπών καρδιάς καλά κρατεί. Για το κορίτσι ως επτασφράγιστο μυστικό δεν διέρρευσε ως τώρα αν ήταν ή όχι εμβολιασμένο κάτι που θα όφειλαν οι αρχές για να προστατεύσουν τα παιδιά του κόσμου.

Peut être une image de 5 personnes et personnes debout

dimpenews.com

Back to top button