breaking newsΕλλάδα

“Δεν αντέχουμε άλλο να πληρώνουμε τα καύσιμα σε τέτοιες τιμές” – Κραυγή απόγνωσης από τους Έλληνες

“Δεν αντέχουμε άλλο να πληρώνουμε τα καύσιμα σε τέτοιες τιμές” – Κραυγή απόγνωσης από τους Έλληνες

Τα καύσιμα ανεβαίνουν, η χώρα βρίσκεται ανάμεσα στις ακριβότερες χώρες του κόσμου στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, αλλά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη «πέρα βρέχει».

Σύμφωνα με την κ. Ζάγκα για την κατάσταση δεν φταίνε οι βενζινοπώλες επειδή όπως λέει «είναι περιορισμένο το ποσοστό κέρδους μας. Δεν μπορεί κανείς να πει, Ζάγκα, τώρα ήρθε ο Αύγουστος, έχεις αυξήσει τις τιμές. Όχι, εμείς έχουμε πλαφόν. Σύμφωνα λοιπόν με το ποσοστό κέρδους που πουλάγαμε πριν ένα μήνα, πριν ένα χρόνο, το ίδιο πουλάμε και τώρα. Ξεκάθαρα τα πράγματα».

«Εμείς έχουμε τιμολόγια. Όταν λοιπόν εγώ έχω αρχίσει και τελειώνω και έχει ανέβει η τιμή και θα πάρω τιμολόγιο, είμαι υποχρεωμένη να ανεβάσω. Όταν όμως έχει πέσει, είμαι πάλι υποχρεωμένη με το τιμολόγιο (σ.σ. να την κατεβάσω), αυτό που λέω είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί το πρόστιμο είναι 5.000 και άνω και εμείς, οι απλοί πρατηριούχοι, το 5.000 είναι πολύ μεγάλο ποσό. Για ορισμένους «κυρίους» 50-150 χιλιάδες είναι ένα τίποτα. Γιατί αυτοί, το τι τιμή έχουν, το πόσα κερδίζουν και πόσα χάνει το κράτος και τι αθέμιτο ανταγωνισμό έχουμε εμείς και πώς εξαπατούν τον κόσμο, είναι μια άλλη ιστορία», συνέχισε η κυρία Ζάγκα.

Back to top button