breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Εδώ μπορείτε να δείτε το “απαγορευμένο” βίντεο “Αμερικανίδα Οικονομολόγος Αποκαλύπτει το Σχέδιο πίσω από την “Πανδημία”

 

 

Όσο πάει και αγριεύει το καθεστώς αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και απολυταρχίας που έχει εγκαθιδρυθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κι αυτό, γιατί όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται την εξαπάτηση που υφίσταται με το πρόσχημα της “πανδημίας covid”, όλο και περισσότεροι διακεκριμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων βγαίνουν και μιλούν ανοιχτά για τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

Για να μπορέσει λοιπόν να επιβληθεί αυτό το καθεστώς με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις, επιστρατεύει ένα από τα πιο δυνατά του όπλα: τη λογοκρισία. Μια λογοκρισία πολύ πιο απόλυτη, πολύ πιο ισχυρή από οτιδήποτε ανάλογο έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν, αφού πλέον το καθεστώς έχει τη δύναμη και τα μέσα να εξαφανίζει εντελώς από τη σφαίρα του δημόσιου διαλόγου κάθε φωνή που διαφοροποιείται από το επίσημο αφήγημα.

Οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, οι λεγόμενες Big Tech λειτουργούν απόλυτα ως όργανα αυτού του καθεστώτος, ως τα κύρια όπλα στον πόλεμο ενάντια στην πολυφωνία, την ελευθερία του λόγου, την πολύπλευρη ενημέρωση.

Αφού κατάφεραν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, εδώ και χρόνια, να κατακτήσουν τη μερίδα του λέοντος σε όλα τα μέσα με τα οποία το πλατύ κοινό αλληλεπιδρά με το ίντερνετ: από την αναζήτηση πληροφοριών, μέχρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τη διαπροσωπική, ηλεκτρονική επικοινωνία, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι λειτουργούν ως αμερόληπτος “δημόσιος χώρος”, τώρα συντάσσονται πλήρως με την παγκόσμια ελίτ που επιθυμεί να επιβάλει την εξουσία της πάνω στην ανθρωπότητα. Στόχος είναι η δημιουργία μιας τεχνητής απόλυτης ομοφωνίας.

Το μέσον είναι η φίμωση, η εξαφάνιση κάθε αντίθετης άποψης.

Αφορμή γι’ αυτό το σημείωμα αποτέλεσε το “κατέβασμα” του βίντεο “Αμερικανίδα Οικονομολόγος Αποκαλύπτει το Σχέδιο πίσω από την “Πανδημία”, το οποίο αναρτήθηκε εχθές από το κανάλι ΘούριοςTV και διαγράφηκε μέσα σε λίγες ώρες από το YouTube!

Στα Μαντάτα έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τη λογοκρισία, τις απειλές και τις ποινές του YouTube. Τόσο, που είπαμε “φτάνει πια”. Σταματάμε να “τσακωνόμαστε” μαζί τους, σταματάμε να τους παρακαλάμε να μας κάνουν… τη χάρη να εκφράσουμε τις απόψεις μας!

Χρησιμοποιούμε ανεξάρτητες πλατφόρμες, που σέβονται τους χρήστες τους και δεν τους λογοκρίνουν, όσο αυτές υπάρχουν ακόμα και όσο αντέχουν τις πιέσεις από τις Big Tech. Και για να αντέξουν, χρειάζονται τη στήριξη όλων μας!

Το βίντεο της Cathrin Austin Fitts που λογοκρίθηκε από το YouTube, μπορείτε να το δείτε στο κανάλι Μαντάτα στο Brighteon.


Σύντομα θα αναρτηθεί και στο κανάλι Μαντάτα στο lbry.tv, οπότε και θα ενημερώσουμε το παρόν άρθρο.

Φιλικά κανάλια έχουν ανεβάσει το βίντεο στο bitchute,


όπως και στο newtube.

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι ο αγώνας μας δεν είναι απλώς και μόνο υπέρ ή κατά της πανδημίας COVID, υπέρ ή κατά των καραντινών, της μάσκας ή των εμβολίων. Είναι αγώνας κατά του φασισμού, αγώνας υπέρ της ελευθερίας, της ουσίας της ανθρώπινης ύπαρξης. Και γι’ αυτό αφορά όλους, ό,τι άποψη κι αν έχουν για την πανδημία.

Back to top button