Ελλάδα

Νοτιαδες…αρρωστιαρικος καιρος ! ! ! Θα ανεβουν τα κρουσματα… Και φταιει το ανοιγμα της αγορας, θα πουνε οι “φωστηρες” ! ! !

Αν έρθει πάλι καραντίνα, εσείς θα φταίτε….

Άθλια επίθεση στον κοσμάκη από τους εμπόρους…

Δεν φτάνει που έφεραν τον κόσμο στα όριά του, του τα χώνουν κιόλας….

Ο ΓΓ Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, κληθείς να σχολιάσει τον κόσμο που χθες Σάββατο βρέθηκε στους κεντρικούς  εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως «θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό απαγορευτικό».

Με λίγα λόγια ο κ.Σταμπουλίδης, εμμέσως πλην σαφώς, έριξε τις ευθύνες για ένα τρίτο lockdown στους πολίτες, οι οποίοι μετά από 2,5 μήνες εγκλεισμού, βγήκαν στους δρόμους να πάρουν μια «ανάσα ελευθερίας».

«Πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει» τόνισε κ. Σταμπουλίδης.

Ανέφερε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή. Σημείωσε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.

Οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών, διευκρίνισε.

πηγη 

Related Articles

Back to top button