Ελλάδα

Οι ξεφτίλες έκοψαν με αυτό το ψόφο κρύο το ρεύμα σε έγκυο 8 μηνών με μικρο παιδί ενώ το είχε πληρώσει!!!

Βρε ανεύθυνοι δεν ντρέπεστε λίγο;;;;

Με το ψόφο κρύο κόβεται το ρεύμα ενώ σας το είχαν πληρώσει κανονικά;;;;

 

 Μια απίστευτη περιπέτεια ζει πατρινός με την οικογένειά του και την έγκυο σύζυγό του, που επί διήμερο τους έχουν κόψει το ρεύμα, παρότι έχουν πληρώσει! Και όλα οφείλονται σε λάθος του ιδωτικού παρόχου.

Οπως αναφέρει ο νεαρός οικογενειάρχης τους διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε ημέρες με πολιτικό ψύχος, ενώ έχει πληρώσει τον λογαριασμό στην ιδιωτική εταιρεία που έχει συμβληθεί.

Ο συμπολίτης που έχει ένα παιδάκι 2,5 ετών και η γυναίκα του βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε χωρίς ρεύμα γιατί έστάλη σε λάθος διεύθυνση ο λογαριασμός!

Ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε βρήκε το απόκομμα και πλήρωσε την οφειλή.

Για κακή του τύχη όμως η ιδιωτική εταιρεία σε χρόνο ρεκόρ είχε φροντίσει να ενημερώσει τη ΔΕΗ που συνεργείο της έκοψε την παροχή, με αποτέλεσμα να παγώσουν κυριολεκτικά σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση το μικρό του παιδί και η έγκυος γυναίκα του.

Η εταιρεία μπορεί να αναγνώρισε το λάθος της , ωστόσο, επικαλούμενη γραφειοκρατικές διαδικασίες τον ενημέρωσε πως το ρεύμα θα επανασυνδεθεί μετά από μερικά 24ωρα και όχι άμεσα!

Την απαράδεκτη κατάσταση , όπως δηλώνει πάντως, θα φθάσει στα Δικαστήρια ο συμπολίτης , καθώς ήδη ετοιμάζει μήνυμα προς την εταιρεία μέσω του δικηγόρου του.

 

 

Πηγή 

Related Articles

Back to top button