Ελλάδα

Ο Εμβολιοχαρος βγηκε παγανια και στην Ελλαδα ! ! ! Αρχισαν και πεθαινουν ανθρωποι μετα τον εμβολιασμο τους…

Αρχισε το Θανατικό και στην Ελλάδα!

3 νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους!

Γυναίκα χωρις υποκείμενα νοσήματα πέθανε 10 ωρες 

μετα τον εμβολιασμό της!

Μετα τον θάνατο δυο Γιατρών ενος Ουρολόγου στην Ξάνθη (πέθανε 4 ημέρες μετα τον εμβολιασμό του) και ενος Οδοντογιατρού στην Αρτα (πέθανε 2 ημέρες μετα τον εμβολιασμό του) είχαμε εναν ακόμη θάνατο Γυναίκας χωρις υποκείμενα νοσήματα 10 ωρες μετα τον εμβολιασμό της..

Η 3η Νεκρή δόθηκε απο τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη σε ανάρτηση του που εχει επικοινωνία με την Οικογένεια της. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ετοιμάζουν αίτημα νεκροψίας.

Εχουμε ηδη και παρενέργειες σε αλλα άτομα και ενα Υπουργείο Υγείας που δεν εχει ανακοινώσει επίσημα τι συμβαίνει…ενω μέχρι στιγμής εχουν εμβολιαστεί σύμφωνα με την Επίσημη Κυβερνητική σελίδα 107.335 άτομα (ωρα 17.10 της 21/01/21)…και είναι ακόμη να εμβολιαστούν σήμερα ακόμη 14.156 ατομα.

Τα Μέσα Εξαπάτησης με ενα ΣΚΑΣΜΟ λεφτά που τους εδωσε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ΜΟΥΓΓΑ!!! Ξεπαστρεύουν τα Γεροντάκια τους Γιατρούς και στη συνέχεια τον υπόλοιπο πληθυσμό…

Έντονα συμπτώματα κορωνοϊού εμφάνισε 35χρονος υγειονομικός που εργάζεται στο  Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του.Πρόκειται για ειδικευόμενο καρδιολόγο, ο οποίος εμφάνισε τα συμπτώματα κορωνοϊού, την περασμένη Κυριακή, 15 ημέρες αφότου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου. Ολα αυτα δείχνουν οτι δεν υπάρχει ασφάλεια…Αλλα τι περιμένετε οταν οι πολίτες γίνονται Πειραματόζωα???

Ηδη εργοδότες απειλούν και εκβιάζουν για προσλήψεις η για να παραμείνουν στη δουλειά-εργασίας να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι τους αλλιως θα τους απολύσουν…

πηγη 

Back to top button