Διεθνή

Ο Μπάι-ντεν διόρισε τρανσέξουαλ Υφυπουργό Υγείας…”Επαναστάτης χωρίς αιτία”…..

Κάποιος μίλησε για ”πολιτική αυτοκτονία” του Τραμπ με βάση την έφοδο στο Καπιτώλιο. Αλλά εδώ παρατηρούμε ότι το φαινόμενο έχει εύρος…Ορθότερο είναι να μιλήσουμε για ”Πολιτική αυτοκτονία” των ΗΠΑ γιατί τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς βλέποντας τον Μπάι-ντεν να διορίζει στο Υπουργείο Υγείας στο πιο νευραλγικό πόστο έναν τρανσέξουαλ παιδίατρο ως αναπληρωτή Υπουργό Υγείας τον(την) Rachel Levine που ήταν Διευθύντρια Υγείας της Πολιτείας της Πενσυλβανίας.
Ο Τζο Μπάι-ντεν ανακοίνωσε την Τρίτη ότι διορίζει τον(την) τρανσέξουαλ παιδίατρο Rachel Levine ως αναπληρωτή-τρια υπουργό Υγείας.
Ο Τζο Μπάι-ντεν μίλησε την Τρίτη για την «ιστορική επιλογή» της/του Ραχήλ Λεβίν.«Θα φέρει την ισχυρή ηγεσία και την κρίσιμη εμπειρογνωμοσύνη που χρειαζόμαστε για να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους σε αυτήν την πανδημία, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, ταυτότητα φύλου ή αναπηρία», πρόσθεσε.Οραματιστής.. όχι αστεία.. Κυβέρνηση πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση..Με αρχές και αξίες…..

Την Τετάρτη επέλεξε τον Γενικό Εισαγγελέα της Καλιφόρνιας, Xavier Becerra, ως Υπουργό Υγείας. Ως εκ τούτου, θα υποστηριχθεί από την καθηγήτρια παιδιατρικής και ψυχιατρικής του πανεπιστημίου, Ραχήλ Λεβίν, η οποία “είναι στα πρόθυρα να είναι η πρώτη ανοιχτά τρανσέξουαλ ομοσπονδιακή αξιωματούχος που θα επιβεβαιωθεί από τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών”, δήλωσε η ομάδα του Joe Biden.

Etats-Unis : Pour la première fois, une pédiatre transgenre va être ministre adjointe de la Santé

Η Ραχήλ Λεβίν στο παρελθόν διετέλεσε συν-διευθυντής-ντρια του παιδιατρικού τμήματος στο Ιατρικό Κέντρο Penn State Hershey και ήταν υπεύθυνη-ος για το τμήμα της εφηβικής ιατρικής, του παρέδωσαν και τους εφήβους για να τους διαπλάσει …..

Πολύχρωμες και ροζ επαναστάσεις ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος της Δύσης….. Η παρακμή, η διαφθορά η σήψη είναι εμφανής…. Οι ΗΠΑ, η Δύση έπεσαν τελείωσαν γιατί είναι σε ιδεολογικό αδιέξοδο.Αυτό που έχουν να προτείνουν στη νεολαία στους εφήβους είναι τα ναρκωτικά τους, τα ψηφιακά Νταχάου και η γενετική τροποποίηση ως τρανσέξουαλ -παρωδία του ανθρώπινου είναι, ο άνθρωπος ως μια αυτοσχεδιαζόμενη καρικατούρα στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης ελευθερίας, στην αναζήτηση της σεξουαλικής αγνώστου ταυτότητας. Το προσωπικό ( η ατομική επιλογή) δεν μπορεί να επιβληθεί στο δημόσιο ως θέσφατο….

États-Unis: Joe Biden nomme une transgenre ministre adjointe de la Santé - Le Matin

Η αναζήτηση της σεξουαλικής αγνώστου ταυτότητας αποσταθεροποιεί και διχάζει τους εφήβους και τα παιδιά αφού και το τελευταίο δεδομένο της ύπαρξής τους τίθεται σε αμφισβήτηση..Πειραματόζωα οι νέοι…. Το επόμενο στάδιο είναι η αναζήτηση της ανθρώπινης ταυτότητας. Επαναπροσδιορισμός του ανθρώπου μετάνθρωπος, διανθρωπισμός κλπ

Αν θέλουμε κανονικότητα ας κόψουμε την ανωμαλία*, την προσωπική εκτροπή.. αν θέλουμε κανονικότητα ας επιστρέψουμε στην κανονικότητα ξεκινώντας από την προσωπική μας ζωή ας πάψουμε να γαλουχούμε γενιές ερμαφρόδυτες, πολιτικοί, δάσκαλοι, ΜΜΕ.. Αν μιλάμε για παιδεραστία, κακοποίηση ας μιλήσουμε για την διακόρευση τόσων παιδιών που τα περισσότερα από αυτά ζητούν αποκατάσταση αποδοχής της σεξουαλικής ταυτότητας που τους ενέσπειραν στα χρόνια της αθωότητας ευυπόληπτα μέλη της κοινότητας...Αν θέλουμε κανονικότητα ας επιστρέψουμε στην κανονικότητα τις ζωές μας…...Με σεβασμό στα θύματα αλλά μην επιχειρώντας την αποκατάστασή τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου θεσμοθετώντας την προσωπική μας ελευθεριότητα ως αξία για να εξαργυρώσουμε τη σιωπή των τόσων θυμάτων ουσιαστικά λέγοντάς τους σας δώσαμε μια ακόμη επιλογή μια άλλη προοπτική ζωής.

dimpenews.com

Back to top button