Διεθνή

Ο Π.Ο.Υ άλλαξε τις ντιρεκτίβες του για τα tests PC. Θα απαιτούνται πλέον 2 τεστ θετικά συν 1 διάγνωση ιατρική για να κατοχυρωθεί ένα κρούσμα. Τέλος η αλχημεία με την αριθμολαγνεία πολλών ψευδών τεστ. Αρχή Εξόδου από την ”κρίση”.. ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ….

Ο Π.Ο.Υ άλλαξε τις ντιρεκτίβες του για τα tests PC. Θα απαιτούνται πλέον 2 τεστ θετικά συν 1 διάγνωση ιατρική για να κατοχυρωθεί ένα κρούσμα. Τέλος η αλχημεία με την αριθμολαγνεία πολλών ψευδών τεστ. Αρχή Εξόδου από την ”κρίση”.. ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ….πρώτο βήμα προς την Αληθινή Ελευθερία και όχι την ψευδεπίγραφη του αμφίβολου ”εμβολίου”..

Ο Π.Ο.Υ άλλαξε τις ντιρεκτίβες του για τα tests PCR αναφορικά με τον COVID19, την ημέρα της ορκωμοσίας του Joe Biden. Έκτοτε, “1 μόνο τεστ θετικό δεν μπορεί ν’αποδείξειτην μόλυνση σε COVIDー19. Χρειάζεται πλέον κι ένα 2ο test συν μια ιατρική διάγνωση” για να πιστοποιηθεί και κατοχυρωθεί η μετάδοση.

Γλιτώνουμε από την αστρονομική αριθμολαγνεία των κρουσμάτων και των ψευδών μολύνσεων βάσει και των οποίων επιβλήθηκαν τα lockdown.Ή επειδή οι μαζικοί εμβολιασμοί αποδείχθηκαν φιάσκο και οι χώρες που ήταν πρωτοπόρες σε αυτούς καταβαραθρώθηκαν σε νούμερα και θανάτους τώρα αλλάζουν τα κριτήρια διάγνωσης και πιστοποίησης των κρουσμάτων για να συγκαλύψουν το τσουνάμι κρουσμάτων που σημειώθηκε μετά τους εμβολιασμούς και να μετριάσουν τις δυσμενείς εκτιμήσεις εντυπώσεις;

dimpenews.com

Back to top button