Ελλάδα

Δεν τολμαει να παει στον Εβρο ο Μηταρακης ! ! ! Ακυρωσε το ταξιδι του εκει….

«Βράζει» κυριολεκτικά ο νομός του Έβρου ύστερα από τα σχέδια της κυβέρνησης να τον μετατρέψει ουσιαστικά σε ένα τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών, οι οποίοι εξακολουθούν και καταφθάνουν στην Ελλάδα από κάθε δυνατό σημείο…



Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ακυρωθεί η επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, στον Έβρο λόγω… κορωνοϊού όπως ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται παράλληλα ότι o N.Μηταράκης θα μεταβεί στην περιοχή σε νέα ημερομηνία, η οποία και θα ανακοινωθεί τις…  επόμενες ημέρες.

Όλα αυτά, μετά την γνωστοποίηση ότι βρέθηκε θετικός ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, με τον οποίο συναντήθηκαν προχθές οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί κατά την αυτοψία στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.

Δεν αποκλείεται βέβαια, στην Κυβέρνηση να… κάνουν δεύτερες σκέψεις, μετά τον ξεσηκωμό των Εβριτών και τις μεγάλες αντιδράσεις στο εθνικό έγκλημα που πάει να κάνει ο συγκεκριμένος υπουργός και η Κυβέρνηση στον Έβρο με την κατασκευή καταυλισμού αλλοδαπών στη θέση Φυλάκιο Ορεστιάδας.

πηγη 

Back to top button