breaking newsΔιεθνή

Διαρροές από Παρίσι,για την αποτυχημένη ισραηλινή επιχείρηση στην έρημο της Συρίας.Συμμετείχαν Γερμανοί κι Άγγλοι στρατιώτες! Χρησιμοποιήθηκε η βρετανική βάση της Κύπρου…

Διαρρέουν από το Παρίσι, μερικές νέες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτυχημένη ισραηλινή επιχείρηση στην έρημο της Συρίας. Γερμανοί στρατιώτες συμμετείχαν επίσης με τους συναδέλφους τους από τη Βρετανία! Χρησιμοποιήθηκε η βρετανική βάση της Κύπρου…

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αποτυχημένη προσγείωση των ισραηλινών δυνάμεων στην έρημο της Συρίας, την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της μυστικής επιχείρησης δεν συμμετείχαν μόνο Βρετανοί και Αμερικανοί πράκτορες, όπως έχει ήδη αναφερθεί από διαρροές, αλλά και Γερμανοί!

Πηγές από τη γαλλική πρωτεύουσα, αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη μυστηριώδη βραδιά της περασμένης Πέμπτης προς Παρασκευής, όπου υπήρξε βομβαρδισμός στην συριακή έρημο, αλλά στην πραγματικότητα κάλυπτε μια αποτυχημένη επιχείρηση προσγείωσης στη Deir Ezzor.

Οι πληροφορίες του Παρισιού δείχνουν σαφώς την αποτυχία μιας επιχείρησης προσγείωσης σε έναν από τους τόπους όπου οι Ιρανοί και οι σύμμαχοί τους βρίσκονται στην έρημο Deir Ezzor. Αναφέρονται σε κοινή στρατιωτική δράση ΗΠΑ-Βρετανίας-Γερμανίας-Ισραήλ στα σύνορα μεταξύ Ιράκ και Συρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά αεροδρόμια κινητοποιήθηκαν για αυτήν την επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένου του Κυπριακού Αεροδρομίου, όπου τη βρετανική στρατιωτική βάση στην Κύπρο, το Ακρωτήρι.

Οι Ισραηλινοί Βρετανοί και Γερμανοί στρατιώτες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα από τη βάση Αλ Τανφ. Όταν ήταν στο έδαφος και σ΄απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον στόχο τους, οι επιτιθέμενοι εξεπλάγησαν όταν έλαβαν την εντολή να σταματήσουν την επιχείρηση και να αποσυρθούν από το έδαφος.
Φαίνεται ότι οι Ιρανοί είχαν πληροφορίες ή μόνο υποψίες μετά τις πρώτες επιδρομές την Τρίτη, και εκκαθάρισαν τον στόχο που είχε καθοριστεί από τους εχθρούς της Συρίας.

Οι νέες διαρροές σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ, δεν επιβεβαιώουν αυτή τη φορά την εκτόξευση πυραύλων επιφανείας-αέρος. Αντιθέτως, επιβεβαιώνουν πυρά που απέτρεψαν την επιχείρηση και ότι οι συμμαχικές δυνάμεις γνώριζαν τον στόχο και ότι δεν ήταν εκεί.

Σύμφωνα με τις πηγές που προέρχονται από το γαλλικό έδαφος, όλες οι επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν μια εισαγωγή και κάλυψη για την επιχείρηση Πέμπτης-Παρασκευής, η οποία σταμάτησε μετά την ανακάλυψή της από τις συριακές και συμμαχικές ιρανικές δυνάμεις.

Η πηγή λέει ότι δεν υπάρχουν θύματα μεταξύ των Ισραηλινών και ισχυρίζεται ότι οι γερμανικές και βρετανικές δυνάμεις που ήταν μαζί με τους Ισραηλινούς στο ίδιο μέρος, είχαν κάποια θύματα.

dimpenews.com

Back to top button