breaking newsΔιεθνή

Διαρροές: Φιάσκο ισραηλινής επιχείρησης στη Συρία με αερομεταφερόμενους κομάντο για σύλληψη ανώτερων στρατιωτικών και στοχευμένες δολοφονίες….

Διαρροές σχετικά με την τελευταία επιδρομή του Ισραήλ πριν λίγες μέρες στη Συρία που συνέβη την Πέμπτη το βράδυ προς Παρασκευή, στην περιοχή Al Buqamal στην επαρχία Deir Ezzor ….

Φαίνεται ότι οι ισραηλινές επιδρομές στη Deir Ezzor και στην ύπαιθρό της απέτυχαν ως προς τον απαιτούμενο στόχο της επιχείρησης …. Ειδικές δυνάμεις, αερομεταφερόμενες με ελικόπτερα, κατευθύνθηκαν προς τα σύνορα Συρίας-Ιράκ για να πραγματοποιήσουν επιχείρηση προσγείωσης.

Συνήθως, τέτοιου είδους επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή δολοφονιών ή τη σύλληψη ανώτερων προσώπων … Σύμφωνα με τις διαρροές, η επιχείρηση παρακολουθήθηκε και όταν τα ελικόπτερα πλησίαζαν κρυφά έπεσαν σε αντιαεροπορική ενέδρα και ένας καταιγισμός από πυρά τους υποδέχθηκε….

Οι διαρροές επιβεβαιώνουν ότι υπήρξαν τραυματίες στις τάξεις του εισβολέα. Σίγουρα, οι πληροφορίες λένε ότι κανένα ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε, αλλά οι τραυματισμοί επιβεβαιώνονται και οδήγησαν στην αποτυχία της επιχείρησης ….Απέτυχαν στην μυστική αποστολή τους…

dimpenews.com

Back to top button