Ελλάδα

“Ελληνες”; Με καταγωγή από την Αλγερία (μάνα) και το Καζακστάν (πατέρας) οι δράστες της επιθέσεως στον σταθμάρχη ! ! !

Στα αρχεία σεσημασμένων ατόμων της Δυτικής Αττικής που συμμετείχαν σε συμμορίες ανηλίκων, οπαδικά club, ακόμη και σε ακραίες οργανώσεις αναζήτησαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τους δύο νεαρούς τραμπούκους που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του Μετρό, γιατί τους έκανε παρατήρηση επειδή δεν φορούσαν μάσκα….



Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήδη από τις 14.1. πρόκειται για νεαρούς ξένης καταγωγής, παρόλο που μιλούσαν ελληνικά.

Δυστυχώς, οι παράνομες ελληνοποιήσεις με «λευκούς γάμους» έχουν γίνει μάστιγα καθώς αφορούν σε χιλιάδες περιπτώσεις στην Ελλάδα. 

Η διαδικασία είναι «απλή»: Μέσω «λευκών» γάμων ή συμφώνων συμβίωσης, τα μέλη της σπείρας, ελληνοποιούν μαζικά ενδιαφερόμενους που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα νομιμοποίησης της διαμονής τους στην χώρα μας. 

Μάλιστα, η Κυβέρνηση της ΝΔ με το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας (;;;) προσπάθησε να βάλει τέλος στις «πελατειακές σχέσεις» και «στα χαρτάκια στους υπουργούς με τα οποία ζητούνταν να γίνονται αλλογενείς, αλλοδαποί Έλληνες πολίτες.

Ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Θεοδωρικάκος, μάλιστα, ανέφερε πως και ο ίδιος, ως «υπουργός Εσωτερικών μου έχουν ζητήσει να γίνει κάποιος αλλογενής αλλοδαπός Έλληνας πολίτης» όπως «είχε συμβεί και σε όλους τους προηγούμενους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ας μην κοροϊδευόμαστε …».

Έτσι, παράνομοι εισβολεις-μετανάστες από την Αφρική ή αλλοδαποί πάσης φύσεως, κάνουν εικονικούς γάμους με γυναίκες, κυρίως ρομά, ή άνδρες προερχόμενους από την πρώην Σοβιετική Ένωση – καμία σχέση με επαναπατριζόμενους πόντιους – εξασφαλίζοντας έτσι την νομότυπη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Οι profilers της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, κατέληξαν στους συγκεκριμένους διότι από τις καταθέσεις και τα στοιχεία αναγνώρισαν πως:

Έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα από χώρες της Αφρικής ή της Ανατολικής Ευρώπης, έχοντας ηλικία 18-22 χρόνων.

Έχουν εμπειρία σε τέτοιου είδους «θερμά επεισόδια» και στον τρόπο που επιτίθενται και δείχνουν να έχουν ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά για ασήμαντη αφορμή.

Φοράνε ίδια ρούχα και συνεπώς είτε είναι μέλη συμμορίας είτε «χουλιγκάνοι» που έχουν μάθει από μικρή ηλικία να παίζουν ξύλο και να χτυπούν άτομα που είναι πεσμένα κάτω, χωρίς αίσθηση των ενεργειών τους και των συνεπειών αυτών.

Οι δράστες, αντελήφθησαν αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό τι έχουν διαπράξει και, όπως φαίνεται από τις κάμερες, άλλαξαν τη συμπεριφορά τους. 

Δηλαδή, προσπαθούσαν να καλύψουν τις κινήσεις και τα πρόσωπά τους, καθώς μπήκαν και βγήκαν στο σταθμό του μετρό Μοναστηρακίου, «σβήνοντας» στη συνέχεια το δρομολόγιό τους με τον γνωστό τρόπο. 

Η κατάθεση του 53χρονου σταθμάρχη του μετρό προσέθεσε πλήθος στοιχείων για το προφίλ τους και έδειξε ότι πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα σκληρά που δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου και των συνεπειών της ακραίας βίας που χρησιμοποιούν. 

Παράλληλα, δείχνουν έντονη αντικοινωνική συμπεριφορά, αφού τους χαρακτηρίζει αχαλίνωτο μίσος για την κοινωνία και το ευνομούμενο κράτος.

Αρέσκονται, δε, στο να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, αφού όχι μόνο δεν φορούσαν μάσκες, αλλά ακουμπούσαν προκλητικά και τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα για να τραβήξουν τα βλέμματα των επιβατών.

πηγη 

Back to top button