Ελλάδα

ΗΠΑ μετα το εμβόλιο: 55 πέθαναν, 96 απειλητικά συμβάντα, 24 μόνιμες αναπηρίες, 225 νοσηλείες και 1.388 επισκέψεις στα επείγοντα ! ! !

Στις ΗΠΑ, 55 Αμερικανοί πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων mRNA της Moderna ή της Pfizer σύμφωνα με τα στοιχεία από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών εμβολίων (VAERS) που αποδέσμευσαν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Στο VAERS οι πολίτες αναφέρουν αν θεωρούν πως είχαν κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο….



Εκτός από τους θανάτους, οι άνθρωποι έχουν αναφέρει 96 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα μετά από εμβολιασμούς COVID-19, καθώς και 24 μόνιμες αναπηρίες, 225 νοσηλείες και 1.388 επισκέψεις στα επείγοντα των νοσοκομείων. Συνολικά περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν κάνει εμβόλια mRNA.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθενείς πέθαναν εντός ημερών από τη λήψη εμβολίου COVID-19.

Ένας άντρας, ηλικίας 66 ετών στο Κολοράντο, είχε υπνηλία και έμεινε στο κρεβάτι μια μέρα μετά τη λήψη του εμβολίου της Moderna.

Νωρίς το επόμενο πρωί, την ημέρα των Χριστουγέννων, «ήταν ακόμη στο κρεβάτι ξαπλωμένος, χλωμός, μάτια μισοάνοικτα και αφροί έβγαιναν από το στόμα», αναφέρει η έκθεση VAERS. «Δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό».

Σε μια άλλη περίπτωση, ένας 93χρονος άνδρας στη Νότια Ντακότα έλαβε το εμβόλιο Pfizer-BioNTech στις 4 Ιανουαρίου περίπου στις 11 π.μ.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, είπε ότι ήταν κουρασμένος και δεν μπορούσε να συνεχίσει τη φυσιοθεραπεία που έκανε.

Μεταφέρθηκε πίσω στο δωμάτιό του, όπου είπε ότι τα πόδια του τα ένιωθε βαριά. Λίγο αργότερα, σταμάτησε να αναπνέει.

Ένας θάνατος μετά τον εμβολιασμό προσέλκυσε την προσοχή νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Ο Γκρέγκορι Μάικλ, ένας 56χρονος ιατρός από το Μαϊάμι της Φλόριντα, έλαβε ένεση στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Δεκαέξι ημέρες αργότερα, πέθανε.

Η σύζυγος του Michael Heidi Neckelmann είπε στο Facebook ότι ο σύζυγός της ήταν «πολύ υγιής» πριν εμβολιαστεί. Είπε ότι έγινε δεκτός σε μονάδα εντατικής θεραπείας με διάγνωση οξείας ιδιοπαθούς θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας, μιας διαταραχής του αίματος, που προκλήθηκε από αντίδραση στο εμβόλιο. Πέθανε τελικά.

«Ήταν υπέρμαχος του εμβολίου, γι ‘αυτό το πήρε ο ίδιος», έγραψε ο Neckelmann. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να συμβούν παρενέργειες, ότι δεν είναι καλό για όλους και σε αυτήν την περίπτωση κατέστρεψε μια όμορφη ζωή, μια τέλεια οικογένεια και έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα».

πηγη 

Back to top button