breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΗΠΑ: 3.916 περιπτώσεις μ΄ανεπιθύμητες ενέργειες σχετιζόμενες με εμβόλιο COVID, συμπεριλαμβανομένων 13 θανάτων.

 

Κορυφή του παγόβουνου;

Χιλιάδες άτομα παρουσίασαν παρενέργειες από τα εμβόλια COVID και 13 θάνατοι στις ΗΠΑ αναφέρθηκαν μόνο τον Δεκέμβριο

.Τον Δεκέμβριο, αναφέρθηκαν στο VAERS 3.916 ανεπιθύμητες ενέργειες σχετιζόμενες με εμβόλιο COVID, συμπεριλαμβανομένων 13 θανάτων.
Στις ΗΠΑ, ο πρωταρχικός μηχανισμός για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών είναι το (VAERS), ένα ελαττωματικό σύστημα παθητικής παρακολούθησης που βασίζεται στην προθυμία και ικανότητα των γονέων και των επαγγελματιών να υποβάλλουν εκθέσεις εθελοντικά.

Εννέα από τους θανάτους ακολούθησαν το εμβόλιο Pfizer και τέσσερις ακολούθησαν τον εμβολιασμό Moderna. Σχεδόν όλοι οι νεκροί καταγράφηκαν (κυρίως σε γηροκομεία), αν και ένας άντρας 63 ετών εμβολιάστηκε στην εργασία. Πέντε (και πιθανώς έξι) από τους θανάτους συνέβησαν την ίδια ημέρα με τον εμβολιασμό, όλοι σε γυναίκες και μερικές φορές εντός 60 έως 90 λεπτών από την ένεση – και χωρίς να έχει παρατηρηθεί «άμεση ανεπιθύμητη ενέργεια». Οι αναφορές περιγράφουν τα αποτελέσματα που κυμαίνονται από «αφρούς στο στόμα» έως «μαζικές καρδιακές προσβολές».

Αναφέρθηκαν 13 θάνατοι από COVID τον Δεκέμβριο

Οι αναφορές που συνοδεύουν αυτές του VAERS παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τους θλιβερά θανάτους, συμπεριλαμβανομένου του εκπληκτικού γεγονότος ότι ορισμένοι από τους νεκρούς είχαν πραγματικά βιώσει και αναρρώσει από το COVID-19 (εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το γιατί εμβολιάστηκαν).

Οι αναφορές δείχνουν επίσης τη διακριτική πίεση να αποδώσουν την αιτία θανάτου σε κάτι διαφορετικό από τον εμβολιασμό COVID-19. Για παράδειγμα, ένα εγγόνι που υπέβαλε μια αναφορά έγραψε: «Η γιαγιά μου [85 ετών] πέθανε λίγες ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου 1… ” Ένα γηροκομείο που υπέβαλε έκθεση για λογαριασμό ενός 89χρονου που πέθανε πέντε ημέρες μετά τη λήψη του Moderna έγραψε επίσης: «Λόγω της εγγύτητας του εμβολιασμού, πιστεύαμε ότι πρέπει να αναφέρουμε τον θάνατο, παρόλο που δεν θεωρείται ότι σχετίζεται ” Και όταν ένας 78χρονος πέθανε δύο μέρες μετά το Pfizer, η έκθεση απλώς ανέφερε: «δεν υπάρχουν ανεπιθύμητα συμβάντα και κανένα ζήτημα χθες. Θάνατος σήμερα… (άγνωστο αν σχετίζεται – επισημαίνεται ως φυσικές αιτίες). ” Οι 13 θάνατοι που κοινοποιήθηκαν στο VAERS δεν περιλαμβάνουν θανάτους στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, μια ανησυχητική αναφορά ειδήσεων από το Syracuse.com δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 θα μπορούσαν να συνδεθούν με έναν συγκλονιστικό αριθμό επιπλέον θανάτων στους ηλικιωμένους σε αυτήν την κατάσταση.

Σύμφωνα με site ειδήσεων, ένα μόνο γηροκομείο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης εμβολίασε 193 τροφίμους από τις 22 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια ανέφερε 24 θανάτους μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Παρόλο που η εγκατάσταση έχει αποδώσει τους θανάτους σε μια «έξαρση» του COVID-19, δεν υπήρξαν θάνατοι COVID-19 σε κανένα γηροκομείο σε ολόκληρη την Πολιτεία «έως τους τρεις πρώτους θανάτους… αναφέρθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου.» Επισημαίνοντας ότι 24 θάνατοι μεταξύ 193 εμβολιασμένων κατοίκων ισοδυναμεί με ποσοστό θνησιμότητας 12,4%, ένας παρατηρητής σημειώνει ότι αυτό αντικατοπτρίζει μια «124 πλάσια αύξηση της θνησιμότητας πέρα ​​από το ποσοστό θνησιμότητας COVID-19 για τον πληθυσμό γενικότερα».childrenshealthdefense.org/ 14.1.21

dimpenews.com

Back to top button