breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θάνατος 41χρονης γιατρού στην Πορτογαλία 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer!!!

Ο θάνατος της βοηθού Παιδιάτρου δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό της για Covid19 θέτει τις πορτογαλικές υγειονομικές αρχές «σε επιφυλακή»

Οι υγειονομικές αρχές στην Πορτογαλία σήμερα περιγράφονται ως «σε επιφυλακή» μετά τον μέχρι στιγμής ανεξήγητο θάνατο μιας 41χρονου παιδιατρικού βοηθού δύο ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Covid.

Η γυναίκα, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία της πέραν ​​από την ηλικία και την επαγγελματική της ιδιότητα, πέθανε στο κρεβάτι την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με αναφορές των ταμπλόιντ το σώμα της ανακαλύφθηκε από τον σύντροφό της όταν επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού στη Maia από ένα γύρο στα καταστήματα.

Αυτός «ζήτησε βοήθεια και απεστάλη VMER (ιατρική ομάδα ανάνηψης). Καταβλήθηκαν προσπάθειες για την αναζωογόνηση του θύματος «χωρίς επιτυχία».

Η γυναίκα ήταν μία από τις 538 επαγγελματίες υγείας στο νοσοκομείο καρκίνου IPO του Πόρτο που έλαβαν τα πρώτα εμβόλια BioNTech / Pfizer την περασμένη Τετάρτη.

Σε δήλωση προς τον Τύπο, το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα «έλαβε το εμβόλιο στις 30 Δεκεμβρίου, χωρίς να έχει κοινοποιηθεί ανεπιθύμητη ενέργεια, ούτε τη στιγμή του εμβολιασμού ούτε τις επόμενες ημέρες. Η αποσαφήνιση της αιτίας του θανάτου θα ακολουθήσει τις συνήθεις διαδικασίες για αυτές τις περιστάσεις ».

Προβλέπεται αυτοψία αύριο (Δευτέρα), οπότε θα προκύψουν περαιτέρω πληροφορίες.

Λέει το ταμπλόιντ Correio da Manhã, δεν υπάρχει ένδειξη ότι η γυναίκα είχε «οποιαδήποτε ασθένεια ή επιπλοκή στην υγεία».

Προσφέροντας «θερμά συλλυπητήρια» στην οικογένεια και τους φίλους της γυναίκας, η δήλωση της IPO ανέφερε ότι η απώλεια της σε αυτό που περιέγραψε ως «ξαφνικό θάνατο» «είναι εξίσου αισθητή στο IPO Porto».

portugalresident 3/1/20

dimpenews.com

Back to top button