Διεθνή

Μάης 21:” Όλος ο κόσμος μισεί την εξ αποστάσεως” ”Δεν θα είμαστε η θυσιασμένη γενιά” μαζική διαδήλωση φοιτητών στο Παρίσι για ν΄ανοίξουν τα Πανεπιστήμια….

Μάης 21:” Όλος ο κόσμος μισεί την εξ αποστάσεως” ”Δεν θα είμαστε η θυσιασμένη γενιά” μαζική συνθήματα από διαδήλωση στο Παρίσι για ν΄ανοίξουν τα Πανεπιστήμια.. Επαναστάτησαν οι ψηφιακοί είλωτες..Μισούν το ψηφιακό Νταχάου και το βροντοφωνάζουν. ”Δεν θα είμαστε η θυσιασμένη γενιά” είναι το σύνθημα σε πανό στην κορυφή της πορείας. Μαζική διαδήλωση των φοιτητών στο Παρίσι για ν΄ανοίξουν τα πανεπιστήμια ενώ στη Γαλλία με 70.000 νεκρούς λύκεια γυμνάσια δημοτικά λειτούργησαν συνεχώς από την χρήση της χρονιάς . Κλείνουν μόνο μονάδες με βάση υγειονομικά πρωτόκολλά.

H Διαδήλωση από φοιτητές, έγινε από το CROUS στο Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Παρίσι για να απαιτήσει το άνοιγμα των πανεπιστημίων και περισσότερων πόρων για την καταπολέμηση της #StudentPrecariety, η οποία έχει ενταθεί με την κρίση του COVID19.Τηρήθηκε 1 λεπτό σιγή για τους φοιτητές που αυτοκτόνησαν κατά την περίοδο που τα πανεπιστήμια είναι κλειστά… Aνάλογες διαδηλώσεις έγιναν την Τετάρτη σε πολλές πόλεις της Γαλλίας…

Μπροστά από το Πάνθεον καθιστική διαμαρτυρία

Εικόνα

dimpenews.com

Back to top button