Ελλάδα

Μητροπολίτης Μόρφου: ”Ο Καντιώτης είχε προφητεύσει την επιδημία που θα σαρώνει όλο τον κόσμο σαν ηλεκτρική σκούπα”

Η Προφητεία του Καντιωτη προκαλεί ρίγος…

Ο θεός να μας ελεήσει και να μας βοηθήσει…

 

 Με αφορμή την επικοινωνία ευσεβούς γυναίκας από την ακριτική Φλώρινα της Μακεδονίας, η οποία τον ενημέρωσε ότι έχουν ενεργοποιηθεί ήδη εκεί ομάδες που καθημερινά διαβάζουν κατά δεκάδες ολόκληρο το Ψαλτήρι (δείτε εδώ), ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος μιλά για τον γενναίο, μακαριστό Δεσπότη Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη (+28-8-2010 μ.Χ.), επιβεβαιώνοντας ότι προφήτεψε την Επιδημία του Κορωνοϊού, με ακρίβεια και περιγραφή μάλιστα που προκαλεί ρίγος!
ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: “Κινδυνεύουμε από Επιδημία. Θα ‘ρθει Επιδημία, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ! Έρχεται, έρχεται, έρχεται, έρχεται!
 Έρχεται! Επιδημία! Όχι γρίπη, σαν την γριπούλα αυτή, που πέφτεις στα κρεβάτια κι αυτό, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, έρχεται Επιδημία με ένα περίεργον όνομα ασθενείας, που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, θα εξευτελίσει τα φαρμακεία, τα πάντα! Σκούπα ηλεκτρική!
 Τι να μας κάνει ο Θεός; Προσευχή δεν κάνουμε, Αγία Γραφή δεν διαβάζουμε, πορνείες και μοιχείες και διαζύγια, και ακαθαρσίες, “σκουλήκια” βρωμερά και ακάθαρτα!
 Έρχεται Επιδημία που θα σαρώσει τον κόσμον ολόκληρο! Σκούπα ηλεκτρική!
 Και όπως στον Παγκόσμιο Πόλεμο τον πρώτον, ήλθε η Γρίπη εκείνη που εσάρωσε την Αθήνα ολόκληρον και χιλιάδες έπεσαν, απέθαναν, ούτω πως έρχεται εξ Ανατολών φοβερά Επιδημία!
 Κινδυνεύουμε, αδελφοί μου! Κύριε ελέησον”!

 
  Ας τα ακούσουν και ας συγκλονιστούν όλοι:
 
 Ο άγιος, από τις Λεύκες της Πάρου, Δεσπότης Αυγουστίνος, ο πρωτοπόρος αγωνιστής της ελληνικότητας της Μακεδονίας, εκείνος που έσωσε από πείνα χιλιάδες ανθρώπους στην Κοζάνη κατά την Κατοχή, ο ερευνητής και συγγραφέας του περίφημου βιβλίου του Πατρο-Κοσμά και των Προφητειών του, με την Χάρη του Θεού είδε με τρομακτική ακρίβεια αυτό που ερχόταν σαν θύελλα κατά της ανθρωπότητας! Και μάλιστα πολλά χρόνια πριν συμβεί, αφού αρκεί και μόνον να σημειωθεί ότι κοιμήθηκε στις 28 Αυγούστου του 2010 μ.Χ., σε ηλικία 103 ετών…
 Η φωνή του, τα λόγια του που συγκλονίζουν, πρέπει να ακουστούν μέσα σε όλες τις Εκκλησίες, να τα ακούσει ο κόσμος, να ριγήσει από την ακρίβεια της Ορθόδοξης Προφητείας και να εννοήσει, ότι αλλού είναι ο δρόμος της αληθινής ζωής, της χαράς και της ευλογίας.
 Ας ακούσουν τα λόγια του όμως και οι από άγνοια πολέμιοι της Χριστιανοσύνης, ιδίως μέσα στην Ελλάδα και την Κύπρο μας και ας φωτιστούν.
 Ας ακούσουν και οι Πολιτικοί μας και ας αλλάξουν αμέσως δρόμο, τρόπο και νόμους, προτιμώντας από το λεκιασμένο, πολυτελές φόρεμα της Ευρώπης, τα ανεκτίμητα και τίμια “αποχτενίδια της μάνας μας”, της Ορθόδοξης δοξασμένης Ελλάδας, όπως τόσο σοφά, τόσο εμπνευσμένα, λέει ο Κύπριος ποιητής Δημήτρης Λιπέρτης στο ποίημα του “Μητριά”, σε απλοποιημένη απόδοση:
“Ολόχρυσες η μητρυιά  κορώνες κι αν φορεί
κι η Μάνα μας να ‘ν΄ φτωχικά μαντηλοσκουφωμένη,
καλύτερη από λόγου της δεν έχει, ούτε μπορεί να έχει!
… Και στοίβες χρυσάφι χάρισμα αμέτρητες να δούμεν
από τα αποχτενίδια της Μάνας μας δε δίνουμε ούτε τρίχα”!

 

 

Πηγή

Back to top button