breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Ναζι-κοβιντισμός:η Γερμανία θα κατασκευάσει ένα ”στρατόπεδο συγκέντρωσης” για COVID-αντιφρονούντες.

Ναζικοβιντισμός.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του RT (16/1/20) η Γερμανία θα κατασκευάσει ένα ”στρατόπεδο συγκέντρωσης” για COVID-αντιφρονούντες.

Η Γερμανία αποκτά τον κατάλληλο αυταρχικό ρόλο όσον αφορά την αστυνόμευση της καραντίνας της. Θεωρήθηκε απαραίτητο να απειλήσει τους παραβάτες με μια θητεία στη φυλακή Covid. Η εγκατάσταση θα εδρεύει στη Δρέσδη, οι τοπικές αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν στο RT.

Ένας εκπρόσωπος είπε ότι η πρόσβαση στο “πανδημικό ξενοδοχείο” που απεικονίζεται εδώ δεν θα είναι τόσο εύκολη – πρέπει πρώτα να λάβετε προειδοποίηση και πρόστιμο. Εναπόκειται σε δικαστήριο να αποφασίσει εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για διαμονή. “Δεν υποθέτουμε ότι θα υπάρξουν πάρα πολλοί, αλλά σε περίπτωση που ένα δικαστήριο αποφασίσει έτσι, θα υπάρχει δυνατότητα να τους φιλοξενήσει”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

”Η Γερμανία επιβεβαιώνει στo RT ότι κατασκευάζει ένα CAMP για αντιφρονούντες του COVID. Κρίνεται απαραίτητο να απειληθούν οι παραβάτες καραντίνας με διέλευση από τη φυλακή Covid. Η εγκατάσταση θα εδρεύει στη Δρέσδη.”.. προσθέτει το RT.

Τόσο βολικό!

dimpenews.com

Back to top button