Διεθνή

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν από το βήμα του Νταβός κατέστησε σαφές ότι όποιος παίζει με τη Ρωσία παίζει με τη φωτιά και μάλιστα την πυρηνική και προκαλεί το τέλος του κόσμου….

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν από το βήμα του Νταβός κατέστησε σαφές ότι όποιος παίζει με τη Ρωσία παίζει με τη φωτιά και μάλιστα την πυρηνική και προκαλεί το τέλος του κόσμου..:

«Η απροθυμία επίλυσης παγκόσμιων προβλημάτων τον εικοστό αιώνα μετατράπηκε σε καταστροφή του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Τώρα μια τέτοια έντονη σύγκρουση είναι αδύνατη. Αυτό θα σήμαινε το τέλος του πολιτισμού. Αλλά η κατάσταση μπορεί να αναπτυχθεί απρόβλεπτα και ανεξέλεγκτα ” δήλωσε. Ο Πούτιν ξεκίνησε την ομιλία του στο Νταβός με τέτοιου είδους απόλυτες προειδοποιήσεις..

Ο Πούτιν αναφορικά με την εξομάλυνση σχέσεων Ρωσίας – Δύσης στο μέλλον ουσιαστικά επέρρθψε την ευθύνη στους Δυτικούς για την μη επιθυμητή έκβαση: Είμαστε έτοιμοι για αυτό, το θέλουμε, αλλά η αγάπη είναι αδύνατη εάν δηλωθεί μόνο από τη μία πλευρά. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα!

Αμφισβήτησε το υφιστάμενο οικονομικό πολιτικό σύστημα λέγοντας: Είναι απολύτως σαφές ότι ο κόσμος δεν μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο της οικοδόμησης μιας οικονομίας που λειτουργεί για το «χρυσό δισεκατομμύριο-oύχο». Αυτή είναι μια καταστροφική στάση. Αυτό το μοντέλο είναι εξ ορισμού ασταθές. Πρόσφατα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστευτικών κρίσεων, το επιβεβαίωσαν εκ νέου.

Eνώ βρήκε να πει ένα λόγο και για τις διαμαρτυρίες με αφορμή την υπόθεση του ”Αναστημένου” Ναβάλνι.. είπαμε η Αγία Ρωσία κάνει θαύματα αλλά εδώ παρα-έγινε. Ο ένας μετά τον άλλον οι δυτικοί πράκτορες δηλητηριάζονται από τον κακό Πούτιν κι όχι μόνο ανασταίνονται αλλά είναι και γεμάτοι ζωτικότητα και δράση...Μην πίνουν τίποτα άλλο και δεν μας το λένε το απλανές παγωμένο βλέμμα του Ναβάλνι κάπου εκεί παραπέμπει. Τι πίνει και δεν μας δίνει .. άλλωστε ως ”αμερικανοειδές” ο τύπος του Νέου Κρομανιόν της εποχής μας έχει στην κουλτούρα του το πιώμα.. Ίσως επειδή είναι εθισμένος στα ληγμένα δεν τον πείραξε ”το δως μου να πιω από το δηλητήριο” του Πούτιν… Σιγά το νέο Σωκράτη και την περίφημη Απολογία του που του έδωσαν το κώνειο να τον ξεπαστρέψουν σιγά τα κενά δαιμόνια που εισάγει το γνωστό αμερικανοδαιμονισμό…. ε Ελλάδα είμαστε δεν μασάμε από λονδρέζικα γούστα…..

Τέλος πάντων , ο Πούτιν πιο κόσμιος τον στόλισε αλλιώς τον είπε οπορτουνιστή κακώς ασχολείται με τον γκάνγκστερ που έχει κατατομή Δράκουλα Καρπαθίων και πάνω… : Οι λόγοι για να μην είστε δυσαρεστημένοι δεν είναι οι οπορτουνιστικοί, αλλά αυτοί που απηχούν σε πραγματικά προβλήματα που αφορούν όλους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές απόψεις που μπορεί να έχει ένα άτομο. Τα πραγματικά προβλήματα δημιουργούν δυσαρέσκεια!” είπε…

Ο blogger Nαβάλνι είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση σε μια υπόθεση στην οποία συμμετείχε η γαλλική εταιρεία Yves Rocher, η οποία βρίσκεται στη Ρωσία για πολλά χρόνια. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή για να του επιτρέψει να κάνει προεκλογική εκστρατεία στις δημοτικές εκλογές. Ο αδερφός του, ως συγκατηγορούμενος, έχει εκτίσει την ποινή του. Kατά την επιστροφή του από το Βερολίνο συνελήφθηκε ένα άτομο του κοινού ποινικού δικαίου που έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση και απάτη αφού είχε ενημερωθεί από τα ρωσικά δικαστήρια ότι παραβίαζε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την απελευθέρωσή του υπό όρους……

dimpenews.com

Back to top button