breaking newsΔιεθνή

Ο Πούτιν πήρε το βάπτισμα του πυρός: μπήκε στα παγωμένα νερά της Μόσχας για το καθιερωμένο βάπτισμα των Θεοφανείων…ΦΩΤΟ

Ο Πούτιν πήρε το βάπτισμα του πυρός: μπήκε στα παγωμένα νερά της Μόσχας για το καθιερωμένο βάπτισμα των Θεοφανείων που γιορτάζει σήμερα η Ρωσία..”Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συμμετείχε στο Βάπτισμα των Θεοφανείων-Eπιφανείων στην περιοχή της Μόσχας σήμερα το πρωί. Αυτή η λαϊκή παράδοση γιορτάζει μια από τις κύριες χριστιανικές γιορτές – το βάπτισμα του Κυρίου” αναφέρει το Κρεμλίνο..(kremlin 19/1/21)

Την ώρα που στην Ελλάδα οι ιθύνοντες αποδείχθηκαν Σταυροφοβικοί απαγόρευσαν τον Αγιασμό Υδάτων ανά την επικράτεια σε θάλασσες λίμνες ποτάμια δεξαμενές όπως προβλέπει το τυπικό της Εκκλησίας (έκαναν για το Σταυρό να μην πέσει στην θάλασσα λες κι ήταν χειροβομβίδα) κι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους ο Πούτιν καταδύθηκε σε ένσταυρη πισίνα για την περίσταση, βαπτιστήριο με παγωμένα νερά….Ανανέωσε έτσι το βάπτισμα το ” εν ύδατι και πνεύματι” δηλ. εν ύδατι και πυρί αφού «βαπτίζω εν ύδατι• ο δε οπίσω μου ερχόμενος αυτός υμάς βαπτίσει εν Πνεύματι Αγίω και πυρί». Πήρε το βάπτισμα του πυρός….έρχονται οι εξελίξεις .. Σημειολογικά στο βαπτιστήριο υπήρχε ένας μεγάλος παγωμένος σταυρός. Ο Σταυρός είναι το σύμβολο της νίκης.Ο Πούτιν έχει μπροστά του τη μεγάλη μάχη και θα είναι νικητής..Θα βγει νικήτρια η Ορθοδοξία.

Koιτάμε προς Μόσχα για να θυμόμαστε τη θρησκεία μας .Η Ελλάδα γύρισε στις κατακόμβες και ο σταυρός θεωρείται μίασμα....Αν ήθελαν ν΄αποφύγουν το συνωστισμό μπορούσαν ν΄αδειοδοτήσουν μεμονωμένα ιερείς να κάνουν τον αγιασμό υδάτων στη θάλασσα . Δεν το έκαναν που σημαίνει προφάσεις εν αμαρτίαις…..

dimpenews.com

Back to top button